Escamarlans amb fons de fumet

Ingredients

  • Mig quilo de escamarlans frescos
  • Un quart de quilo de peix de roca (per treuren mes o menys 250 cl de fumet)
  • 50 cl de vi blanc
  • Dues cullerades de julivert picat
  • 4 alls picats
  • Un pols de sal
  • Una branca de api
  • Una ceba

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el vi blanc.
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua, una branca de api i una ceba pelada, deixem que es faci el fumet durant una mitja hora.
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi.
Ara afegim el julivert picat, els alls picats i un pols de sal.
Deixem que aixó cogui uns deu mints.
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: