Escamarlans amb fons de fumet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Alt Empordà
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de escamarlans frescos
- Un quart de quilo de peix de roca(per treuren mes o menys 250 cl de fumet)
- 50 cl de vi blanc
- Dues cullerades de julivert picat
- 4 alls picats
- Un pols de sal
- Una branca de api
- Una ceba
4 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el vi blanc
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua,una branca de api i una ceba pelada,deixem que es faci el fumet durant una mitja hora
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi
Ara afegim el julivert picat,els alls picats i un pols de sal
Deixem que aixó cogui uns deu mints
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.
45min

Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.