Escamarlans amb fons de fumet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Alt Empordà
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de escamarlans frescos
- Un quart de quilo de peix de roca(per treuren mes o menys 250 cl de fumet)
- 50 cl de vi blanc
- Dues cullerades de julivert picat
- 4 alls picats
- Un pols de sal
- Una branca de api
- Una ceba
4 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el vi blanc
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua,una branca de api i una ceba pelada,deixem que es faci el fumet durant una mitja hora
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi
Ara afegim el julivert picat,els alls picats i un pols de sal
Deixem que aixó cogui uns deu mints
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.