Escamarlans amb fons de fumet

Ingredients

  • Mig quilo de escamarlans frescos
  • Un quart de quilo de peix de roca (per treuren mes o menys 250 cl de fumet)
  • 50 cl de vi blanc
  • Dues cullerades de julivert picat
  • 4 alls picats
  • Un pols de sal
  • Una branca de api
  • Una ceba

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el vi blanc.
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua, una branca de api i una ceba pelada, deixem que es faci el fumet durant una mitja hora.
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi.
Ara afegim el julivert picat, els alls picats i un pols de sal.
Deixem que aixó cogui uns deu mints.
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: