Escamarlans amb fons de fumet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de escamarlans frescos
  • Un quart de quilo de peix de roca(per treuren mes o menys 250 cl de fumet)
  • 50 cl de vi blanc
  • Dues cullerades de julivert picat
  • 4 alls picats
  • Un pols de sal
  • Una branca de api
  • Una ceba

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el vi blanc
Posem un cassó al foc amb el peix de roca net aigua,una branca de api i una ceba pelada,deixem que es faci el fumet durant una mitja hora
Fet aixó colem el fumet i el incorporem a la cassola amb el vi
Ara afegim el julivert picat,els alls picats i un pols de sal
Deixem que aixó cogui uns deu mints
Per ultim afegim els escamarlans i deixem coure uns deu minuts.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!