Cananes a la romana

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja dotzena de cananes mes aviat petites
  • Una mica de farina
  • Sal
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Uns talls de llimona

1 racions

Utensilis

Unes pinces de cuina,paper absorbent i una paella.

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem les cananes. Preparem una paella amb oli a calenta.
Desprès preparem un plat amb farina i un altra plat amb l'ou batut.
Salem una mica les cananes, i les passem per farina i tot seguit per ou batut.
Seguidament les fregim a la paella amb oli ben calent i les posem a escorre amb paper absorbent.
Les servim ruixades amb llimona.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: