Cananes a la romana
Categoria:
Altres

Ingredients
- Mitja dotzena de cananes mes aviat petites
- Una mica de farina
- Sal
- Un ou
- Oli d'oliva
- Uns talls de llimona
1 racions
Utensilis
Unes pinces de cuina,paper absorbent i una paella.
Elaboració
Primer de tot rentem i escorrem les cananes. Preparem una paella amb oli a calenta.
Desprès preparem un plat amb farina i un altra plat amb l'ou batut.
Salem una mica les cananes, i les passem per farina i tot seguit per ou batut.
Seguidament les fregim a la paella amb oli ben calent i les posem a escorre amb paper absorbent.
Les servim ruixades amb llimona.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.