Mariscada cuita a la Basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes peces de gamba , escamarla i llagostí- Oli d'oliva- All- Julivert- Sal - Pebre-
2 racions
Utensilis
Una paella , una cassola de terrissa, un morter per picar i unes pinces de cuina.
Elaboració
Agafem les gambes , escamarlans i llagostins i ho posem en una cassola de terrissa , salpebrem. De mentre agafem una paella i fem un preparat amb: oli calent i un cop això separem del foc i posem alls pelats a trossets petits, donem unes voltes i ho posem per sobre les gambes i després posem al forn 10 minuts. Un cop passat aquest temps traiem del forn i empolvorem amb julivert picat.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3126 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.