Mariscada cuita a la Basca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Unes peces de gamba , escamarla i llagostí- Oli d'oliva- All- Julivert- Sal - Pebre-

2 racions

Utensilis

Una paella , una cassola de terrissa, un morter per picar i unes pinces de cuina.

Elaboració

Agafem les gambes , escamarlans i llagostins i ho posem en una cassola de terrissa , salpebrem. De mentre agafem una paella i fem un preparat amb: oli calent i un cop això separem del foc i posem alls pelats a trossets petits, donem unes voltes i ho posem per sobre les gambes i després posem al forn 10 minuts. Un cop passat aquest temps traiem del forn i empolvorem amb julivert picat.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6022 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: