Strudel de bròquil

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 mica d'alfàbrega
  • 1 paquet de pasta per strudel o pasta fullada
  • 1 bròquil
  • 1 ou
  • 1 mica d'orenga
  • 150 grams de parmesà, ratllat
  • 1 mica de pebre
  • 130 grams de pernil en cubs.

2 racions

Elaboració

Neteja el bròquil i talla a petites floretes.
Cuina les floretes del bròquil en aigua bullent durant uns 5 minuts.
A continuació, aboca les floretes de bròquil, breument en aigua freda.
Estén la pasta sobre la superfície de treball, i reparteix uniformement, el bròquil, els cubs de pernil i el formatge ratllat.
Amaneix bé amb el pebre, l'alfàbrega i l'orenga, escampa'n pel damunt de la barreja anterior.
Enrotlla amb cura la massa.
Bat un ou i pinzella per complet tot l'estrudel.
Introdueix l'estrudel al centre del forn preescalfat a 180 graus, da'l i baix i cuina durant uns 18 a 20 minuts.
Serveix l'estrudel de bròquil, mentre encara estigui calent.

Notes

Un strudel de bròquil preparat ràpidament amb pernil i formatge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!