Civet de llebre a la catalana
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 llebre
- 3 cebes
- Verdures variades
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de greix de porc
- 1 copa de vi blanc
- 1 copa d'aigua
- 1 gra d'all
- 12 ametlles torrades
- 1/2 copeta d'anís
- 1/2 copeta de moscatell
- 1 presa de xocolata
- Sal
4 racions
Elaboració
Netegem les verdures variades , les tallem a trossos , les saltejem 2 minuts i les reservem
Salem la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, les verdures variades , el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.
2h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies