Civet de llebre a la catalana

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya i Castella
EstaciĂł:    
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 llebre
  • 3 cebes
  • Verdures variades
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullerada de greix de porc
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 copa d'aigua
  • 1 gra d'all
  • 12 ametlles torrades
  • 1/2 copeta d'anĂ­s
  • 1/2 copeta de moscatell
  • 1 presa de xocolata
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Netegem les verdures variades , les tallem a trossos , les saltejem 2 minuts i les reservem
Salem la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. DesprĂŠs, afegiu-hi la llebre, les verdures variades , el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anĂ­s, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts mĂŠs i ja ho podreu emplatar.

2h


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Civet de llebre a la catalana

Enllaça aquesta recepta:

1646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!