Civet de llebre a la catalana
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 llebre
- 3 cebes
- Verdures variades
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada de greix de porc
- 1 copa de vi blanc
- 1 copa d'aigua
- 1 gra d'all
- 12 ametlles torrades
- 1/2 copeta d'anís
- 1/2 copeta de moscatell
- 1 presa de xocolata
- Sal
4 racions
Elaboració
Netegem les verdures variades , les tallem a trossos , les saltejem 2 minuts i les reservem
Salem la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, les verdures variades , el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4372 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.