Civet de llebre a la catalana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llebre
  • 3 cebes
  • Verdures variades
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullerada de greix de porc
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 copa d'aigua
  • 1 gra d'all
  • 12 ametlles torrades
  • 1/2 copeta d'anís
  • 1/2 copeta de moscatell
  • 1 presa de xocolata
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netegem les verdures variades , les tallem a trossos , les saltejem 2 minuts i les reservem
Salem la llebre tallada i enrossiu-la en una cassola amb una mica de greix de porc. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, poseu la ceba picada i el llorer. Sofregiu la ceba fins que quedi ben rossa. Després, afegiu-hi la llebre, les verdures variades , el vi blanc i l'aigua, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant una hora i 45 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i l'all i afegiu-la a la cassola juntament amb l'anís, el moscatell i la xocolata negra ratllada. Deixeu-ho coure un parell de minuts més i ja ho podreu emplatar.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!