Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400 g de pèsols desgranats
  • 1 botifarra negra
  • 12 calamarsons nets
  • 2 cebes tendres
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 branques de menta fresca
  • 250 ml de brou vegetal
  • Oli d’oliva suau
  • Sal

4 racions

Elaboració

Ofeguem en una cassola, amb una mica d’oli d’oliva, la ceba i els alls tendres tallats molt fins.
Hi afegim els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent uns 10 minuts.
Traiem la pell de la botifarra negra, esgruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent a la cassola.
Marquem els calamarsons en una paella molt calenta amb una mica d’oli.
A continuació, els cuinem uns minuts dins de la cassola amb els pèsols.
Servim els pèsols amb els calamarsons i la botifarra negra.

50min


Recepta de cuina de Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons

Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Karla Muray diu:
He fet la recepte perque m ha semblat molt atrevida.
M ha agradat molt, tot i que visc a UK i no he pogut fer servir butifarra negre de catalunya.
Aqui no es sensill trovar molts dels productes per cuinar, la cuina anglesa es molt pobre.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: