Saltejat de pèsols i sepia
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sepies
- 250 g de pèsols
- Encenalls de pernil ibèric
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
En una paella posem un bon raig d'oliva i, quan estigui calent, afegim la ceba i les dents d'all tallades a daus petits.
Un cop comenci a rossejar-se, afegim la sepia tallada a trossets petits i un polsim de sal i ho deixem durant uns 15 minuts.
Mentrestant posem els pèsols en una cassola en aigua bullint i els deixem entre 10 i 15 minuts.
Un cop els tinguem fets, els afegim a la paella amb la resta d'ingredients i ho anirem saltejant a foc alt durant 5-7 minuts.
Per servir al plat us recomano tirar un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de julivert sec.
Notes
Per no fer la típica combinació amb pernil, vaig afegir una mica de sepia. I aquest és el resultat, un saltejat, un plat molt fàcil i saborós que podreu fer en un no-res.
Etiquetes: Pèsols amb Sèpìa Pèsols Sepia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.