Saltejat de pèsols i sepia

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 sepies
  • 250 g de pèsols
  • Encenalls de pernil ibèric
  • 1 ceba petita
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

En una paella posem un bon raig d'oliva i, quan estigui calent, afegim la ceba i les dents d'all tallades a daus petits.
Un cop comenci a rossejar-se, afegim la sepia tallada a trossets petits i un polsim de sal i ho deixem durant uns 15 minuts.
Mentrestant posem els pèsols en una cassola en aigua bullint i els deixem entre 10 i 15 minuts.
Un cop els tinguem fets, els afegim a la paella amb la resta d'ingredients i ho anirem saltejant a foc alt durant 5-7 minuts.
Per servir al plat us recomano tirar un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de julivert sec.

Notes

Per no fer la típica combinació amb pernil, vaig afegir una mica de sepia. I aquest és el resultat, un saltejat, un plat molt fàcil i saborós que podreu fer en un no-res.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!