Saltejat de pèsols i sepia
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 sepies
- 250 g de pèsols
- Encenalls de pernil ibèric
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picat
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una paella posem un bon raig d'oliva i, quan estigui calent, afegim la ceba i les dents d'all tallades a daus petits. 
Un cop comenci a rossejar-se, afegim la sepia tallada a trossets petits i un polsim de sal i ho deixem durant uns 15 minuts. 
Mentrestant posem els pèsols en una cassola en aigua bullint i els deixem entre 10 i 15 minuts. 
Un cop els tinguem fets, els afegim a la paella amb la resta d'ingredients i ho anirem saltejant a foc alt durant 5-7 minuts. 
Per servir al plat us recomano tirar un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de julivert sec.
														
Notes
Per no fer la típica combinació amb pernil, vaig afegir una mica de sepia. I aquest és el resultat, un saltejat, un plat molt fàcil i saborós que podreu fer en un no-res.
 Etiquetes: 
						Pèsols amb Sèpìa  Pèsols  Sepia
 
						Etiquetes: 
						Pèsols amb Sèpìa  Pèsols  Sepia  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4141 visites.
 4141 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Guisat
 Guisat 30 min.
 30 min. Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses Carns
 Carns Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram