Saltejat de pèsols i sepia
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 sepies
- 250 g de pèsols
- Encenalls de pernil ibèric
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
En una paella posem un bon raig d'oliva i, quan estigui calent, afegim la ceba i les dents d'all tallades a daus petits.
Un cop comenci a rossejar-se, afegim la sepia tallada a trossets petits i un polsim de sal i ho deixem durant uns 15 minuts.
Mentrestant posem els pèsols en una cassola en aigua bullint i els deixem entre 10 i 15 minuts.
Un cop els tinguem fets, els afegim a la paella amb la resta d'ingredients i ho anirem saltejant a foc alt durant 5-7 minuts.
Per servir al plat us recomano tirar un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de julivert sec.
Notes
Per no fer la típica combinació amb pernil, vaig afegir una mica de sepia. I aquest és el resultat, un saltejat, un plat molt fàcil i saborós que podreu fer en un no-res.

Etiquetes:
Pèsols Pèsols amb Sèpìa Sepia
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1796 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c