Sípia estofada, amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estació:        
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies grans ( de 800 grams cadasquna, aprox. )
  • Mig quilo de patates pelades, i escantonades
  • 200 grams de pèsols ( congelats )
  • Quatre alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un raig de ví blanc
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Fumet de peix ( està en les meves receptes )
  • Un punt de safrà ( colorant de l'arròs )
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Un all pelat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Una culleradeta de xocolata en pols

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa fonda amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i les sipies tallades a trossos regulars. Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet, i un raig de ví blanc. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el fumet de peix, en quantitat suficient per coure la sipia i les patates.
A part, fem una picada amb : un all pelat, julivert, pa fregit, un toc de colorant, un grapat d'ametlles , i una culleradeta de xocolata en pols.
Un cop passat per la batedora elèctrica, ho afegim a la cassola, juntament amb els pèsols.
Tot seguit, afegim les patates, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tant la sípia, com les patates, siguin cuites.
Ho podem servir a taula, en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota, per no cremar-se.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sípia estofada, amb patates i pèsols

Enllaça aquesta recepta:

6361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!