Fuagràs casolà amb tòfona negra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 700 grams de fetges de pollastre ben nets
- Un gra d'all picat sense el cor
- Un tros d'api de la part blanca picat
- Mitja ceba picada
- Un pot petit de nata líquida per muntar
- Una copa de vi ranci
- Una copa de conyac
- Mantega
- Sal
- Un ou sencer
- Pebre negre en pols
- Mitja tòfona negra petita
10 racions
Utensilis
Un cassó mitja
unes deu cassoles petites de terrissa,( més petites que les de crema)
Una batedora elèctrica
Un ratllador fí
Elaboració
En un cassó, posem una mica de mantega, i hi fregim: la ceba, l'all i el blanc d'api.
Quan tot plegat és fregit, afegim els fetges de pollastre, i acabem de coure. Seguidament, afegim el vi ranci i deixem que redueixi. Després posem el conyac, i quan ja ha reduit, corregim de sal i pebre, hi afegim la nata, l'ou sencer, i mitja tòfona negra ratllada.
Ho traiem del foc i ho passem per la batedora elèctrica.
Ho repartim en les cassoletes, ho deixem refredar, i les tapem amb paper film.
Les deixem refredar en el frigorífic, i ja les tenim llestes per untar unes llesques de baguet torrades, com aperitiu.
30min
Notes
Aquest plat, és adient servir-lo amb unes llesques de pa tipus baguet torrades, tallades al biaix.
Si volem també podem fer aquesta recepta sense posar-hi la tòfona, que també queda força bona, i així resulta més economica.
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4273 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.