Fuagràs casolà amb tòfona negra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 700 grams de fetges de pollastre ben nets
- Un gra d'all picolat sense el cor
- Un tros d'api de la part blanca (picolat)
- Mitja ceba picolada
- Un pot petit de nata líquida per muntar
- Una copa de vi ranci
- Una copa de conyac
- Mantega
- Sal
- Un ou sencer
- Pebre negre en pols
- Mitja tòfona negra petita
10 racions
Utensilis
Un cassó mitja
unes deu cassoletes petites, de terrissa,( més petites que les de crema)
Una batedora elèctrica
Un ratllador fí
Elaboració
En un cassó, fregim amb la mantega : la ceba, l'all i el blanc d'api.
Quan tot plegat és fregit, afegim els fetges de pollastre, i acabem de coure. Seguidament, afegim el vi ranci i deixem que redueixi. Després posem el conyac, i quan ha reduit, corregim de sal i pebre, hi afegim la nata, l'ou sencer, i mitja tòfona negra ratllada.
Ho traiem del foc i ho passem per la batedora elèctrica.
Ho repartim en les cassoletes, ho deixem refredar, i les tapem amb paper film.
Les deixem refredar en el frigorífic, i ja les tenim llestes per untar unes torrades com aperitiu.
30min
Notes
Aquest plat, és adient servir-ho amb unes llesques de pa tipus baguet torrades, tallades al biaix.
Etiquetes:
La cuina del fuagràs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2313 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.