Coc ràpid casolà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous sencers.
  • 180 grams de sucre.
  • Un got de llet.
  • Un raget d'anís.
  • 1/2 got de suc de llimona.
  • 300 grams de farina de rebosteria.
  • Dos sobres de llevat.
  • Un pessic de mantega.

8 racions

Utensilis

Aparell de rebosteria quadrat o rodó, per anar al forn.

Elaboració

Posarem les quatre iemes d'ou, el sucre, la llet, l'anís i el suc de llimona en un bol i ho batrem tot junt.
Afegirem la farina, i ho tornarem a barrejar bé.
Afegirem també el llevat, i ho tornarem a batre.
Finalment, muntarem les clares dels ous a punt de neu, i ho afegirem a la massa.
Deixarem que reposi tot junt durant una bona estona.
Tindrem el forn molt calent.
Untarem un motlle amb la mantega, i després amb farina, i ho posarem al forn, rebaixant la temperatura.
Ho tindrem una mitja hora més o menys (segons el forn)

45min

Notes

Aquest coc ràpid de la fotografia, va ser decorat pels més petitons de la casa amb "lacasitos". O sigui que va ser el doble de bo.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: