Coc ràpid casolà
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Quatre ous sencers.
- 180 grams de sucre.
- Un got de llet.
- Un raget d'anís.
- 1/2 got de suc de llimona.
- 300 grams de farina de rebosteria.
- Dos sobres de llevat.
- Un pessic de mantega.
8 racions
Utensilis
Aparell de rebosteria quadrat o rodó, per anar al forn.
Elaboració
Posarem les quatre iemes d'ou, el sucre, la llet, l'anís i el suc de llimona en un bol i ho batrem tot junt.
Afegirem la farina, i ho tornarem a barrejar bé.
Afegirem també el llevat, i ho tornarem a batre.
Finalment, muntarem les clares dels ous a punt de neu, i ho afegirem a la massa.
Deixarem que reposi tot junt durant una bona estona.
Tindrem el forn molt calent.
Untarem un motlle amb la mantega, i després amb farina, i ho posarem al forn, rebaixant la temperatura.
Ho tindrem una mitja hora més o menys (segons el forn)
45min
Notes
Aquest coc ràpid de la fotografia, va ser decorat pels més petitons de la casa amb "lacasitos". O sigui que va ser el doble de bo.
Etiquetes:
Bona
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.