Mil fulls de patata, fuagràs casolà, botifarra negra de perol i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues patates grosses
- Fuagràs casola,( el podeu trobar a les meves receptes)
- Farsa de botifarra negra,( la podeu trobar a les meves receptes)
- El meu romesco,( el podeu trobar a les meves receptes)
- Nata líquida
- Sal
- Nou moscada
- Mantega
- Aigua
1 racions
Utensilis
Un motlle metàlic rodó
Dues mànegues pastisseres
Una mà de morter
Un passapurés
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim les patates fins que són cuites.
Tot seguit, les pelem i les passem pel passapurés. Després, les posem en un altre cassó i acabarem de fer el puré de patates. Amb l'ajud d'una espàtula de fusta, anem remenant el pure, el corregim de sal i nou moscada, hi afegim una nou de mantega i un raig de nata líquida per muntar. Quan ja tenim el puré ben emulsionat, passem a muntar el plat.
En el centre del plat, posem el motlle metàlic, i amb l'ajud de la mànega pastissera posem un dit de puré de patates. Tot seguit, presionem amb la mà de morter, i afegim un dit de fuagràs casolà, amb l'ajud de la mànega pastissera. Acte seguit, posem una altra capa de puré de patates i presionem amb la mà de morter. A continuació afegim una capa de farsa de botifarra negre, i una altra capa de puré de patates. Ja per acabar el plat, al capdamunt, fem una capa fina de romesco, i ja ho podem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants mil fulls, com persones siguem a taula
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.