Mil fulls de patata, fuagràs casolà, botifarra negra de perol i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues patates grosses
  • Fuagràs casola,( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Farsa de botifarra negra,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • El meu romesco,( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Nata líquida
  • Sal
  • Nou moscada
  • Mantega
  • Aigua

1 racions

Utensilis

Un motlle metàlic rodó
Dues mànegues pastisseres
Una mà de morter
Un passapurés
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim les patates fins que són cuites.
Tot seguit, les pelem i les passem pel passapurés. Després, les posem en un altre cassó i acabarem de fer el puré de patates. Amb l'ajud d'una espàtula de fusta, anem remenant el pure, el corregim de sal i nou moscada, hi afegim una nou de mantega i un raig de nata líquida per muntar. Quan ja tenim el puré ben emulsionat, passem a muntar el plat.
En el centre del plat, posem el motlle metàlic, i amb l'ajud de la mànega pastissera posem un dit de puré de patates. Tot seguit, presionem amb la mà de morter, i afegim un dit de fuagràs casolà, amb l'ajud de la mànega pastissera. Acte seguit, posem una altra capa de puré de patates i presionem amb la mà de morter. A continuació afegim una capa de farsa de botifarra negre, i una altra capa de puré de patates. Ja per acabar el plat, al capdamunt, fem una capa fina de romesco, i ja ho podem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants mil fulls, com persones siguem a taula


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1293 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!