Carxofes en romesco

Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 carxofes
  • 4 patates
  • 2 allets tendres i un gra d'all sec.
  • 1 pebrot de fer romesco
  • 50g d'avellanes torrades DOP Reus
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Feu un romesco amb la polpa del pebrot, els alls, les avellanes i una mica d'oli i sal i reserveu-lo
Netegem les carxofes, les tallem en quatre trossos i les fregim una miqueta.
En una cassola posem les patates tallades a trossos grossos les cobrim amb aigua bullint i les deixem coure, quan hagi reduit més de la meitat del líquid afegir-hi les carxofes i al cap d'un moment el romesco. Ho barregem bé i ho deixem acabar de coure, fins que vegem que no queda gairebé suc i que la miqueta que queda ja és prou espessa.

30min

Notes

Ho podeu fer, amb tota tranquilitat, el dia abans ja que els romescos amb una mica de repòs milloren.

Per


Recepta de cuina de Carxofes en romesco

per Dolça

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!