Carxofes en romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 carxofes
- 4 patates
- 2 allets tendres i un gra d'all sec.
- 1 pebrot de fer romesco
- 50g d'avellanes torrades DOP Reus
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Feu un romesco amb la polpa del pebrot, els alls, les avellanes i una mica d'oli i sal i reserveu-lo
Netegem les carxofes, les tallem en quatre trossos i les fregim una miqueta.
En una cassola posem les patates tallades a trossos grossos les cobrim amb aigua bullint i les deixem coure, quan hagi reduit més de la meitat del líquid afegir-hi les carxofes i al cap d'un moment el romesco. Ho barregem bé i ho deixem acabar de coure, fins que vegem que no queda gairebé suc i que la miqueta que queda ja és prou espessa.
30min
Notes
Ho podeu fer, amb tota tranquilitat, el dia abans ja que els romescos amb una mica de repòs milloren.
Etiquetes: Avellanes DOReus Verdura Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4841 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.