Carxofes en romesco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 carxofes
  • 4 patates
  • 2 allets tendres i un gra d'all sec.
  • 1 pebrot de fer romesco
  • 50g d'avellanes torrades DOP Reus
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Feu un romesco amb la polpa del pebrot, els alls, les avellanes i una mica d'oli i sal i reserveu-lo
Netegem les carxofes, les tallem en quatre trossos i les fregim una miqueta.
En una cassola posem les patates tallades a trossos grossos les cobrim amb aigua bullint i les deixem coure, quan hagi reduit més de la meitat del líquid afegir-hi les carxofes i al cap d'un moment el romesco. Ho barregem bé i ho deixem acabar de coure, fins que vegem que no queda gairebé suc i que la miqueta que queda ja és prou espessa.

30min

Notes

Ho podeu fer, amb tota tranquilitat, el dia abans ja que els romescos amb una mica de repòs milloren.

Per


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: