Rap i escamarlans amb romesco d'avellana
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
Per fer el romesco:
- 1 pebrot de fer romesco ( nyora NO)
- un grapadet d'avellanes torrades DO Reus
- 1 all tendre
- 1 gra d'all escalivat (opcional)
- oli
- Sal
- Un bon tall de rap i un escamarlà per persona
Elaboració
Fem el romesco:
Escaldem el pebrot de fer romesco i li treiem la carn.
Piquem les avellanes , han de quedar que es noti una mica el granet). 
Hi afegim l'all tendre i l'all escalivat i ho piquem una miqueta  més. 
Hi posem un raget d'oli , la carn del pebrot i un gotet d'aigua i ho triturem bé. 
Ho posem al foc ben baixet fins que es redueixi una miqueta.
Elaborem el plat:
Agafem el rap i el marquem una mica en una paella amb un rajolí d'oli. Hi tirem al damunt la salsa i deixem que s'acabi de coure fins que el peix estigui gairebé cuit, però no del tot.Els escamarlans s'afegeixen al darrer moment.
Es deixa reposar fins l'endemà.
Una mica abans de menjar es posa a escalfar a foc ben baixet. Al suc s'hi poden afegir uns fesols cuits (jo no els hi he posat).
														
 1h
 1h 
Notes
És més bo fet d'un dia per l'altre, ja que els romescos amb el repòs guanyen. Per això s'ha de tenir cura amb la cuita del peix perquè no ens quedi massa sec.
 Etiquetes: 
						Peix  Rap
 
						Etiquetes: 
						Peix  Rap  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6762 visites.
 6762 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram