Confitura de síndria
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- un quilo de pell de síndria ( treiem la pell verda i deixem una mica de la carn vermella de la síndria) a trossos.
- 500g de sucre
- una llimona
Elaboració
Posem en una cassola la pell de la síndria, la llimona tallada i el sucre i a foc baixet ho anem remenant fins que vegem que els trossos de síndria estan brillants i semitransparents. Ho deixem refredar una mica i ho triturem fins que tingui la consistència que ens agrada, a mi m'agrada que es notin una mica els trossos però que no siguin massa grossos.
Ho posem en pots de vidre que haurem esterilitzat (els taps també), ho tapem i ho posem al bany maria uns 20 minuts.
1h 30min
Notes
Una vegada freds els pots s'etiqueten i al rebost...
Amb aquestes mesures d'ingredients en surten tres pots de 250g. més o menys.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4786 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????