Patates en escabetx
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg de patates
- Mitja cabeça d'alls (uns 30 g)
- Oli
- 50 cc de vinagre
- Una cullerada rassa de pebre vermell dolç
- Un got d'aigua
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a talls com per bullir, però més petites.
Les posem a remull perquè perdin el midó i les fregim en oli abundant, fins que estiguin rosses.
Les treiem del foc i reservem.
De l'oli de fregir les patates n'agafem uns 80 cc i fregim els alls tallats a làmines.
Quan els alls estan fregits, deixem refredar una mica l'oli i li afegim el pebre vermell, remenant durant uns segons.
A continuació afegim el vinagre i l'aigua.
Deixem que arrenqui el bull i ho deixem fer durant un minut.
Posem las patates en una cassola, hi tirem per sobre l'escabetx i enfornem durant 20 minuts, remenant de tant en tant, perquè no s'enganxin.
40min
Etiquetes:
Entrants Patates escabetx
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua