Patates en escabetx
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg de patates
- Mitja cabeça d'alls (uns 30 g)
- Oli
- 50 cc de vinagre
- Una cullerada rassa de pebre vermell dolç
- Un got d'aigua
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a talls com per bullir, però més petites.
Les posem a remull perquè perdin el midó i les fregim en oli abundant, fins que estiguin rosses.
Les treiem del foc i reservem.
De l'oli de fregir les patates n'agafem uns 80 cc i fregim els alls tallats a làmines.
Quan els alls estan fregits, deixem refredar una mica l'oli i li afegim el pebre vermell, remenant durant uns segons.
A continuació afegim el vinagre i l'aigua.
Deixem que arrenqui el bull i ho deixem fer durant un minut.
Posem las patates en una cassola, hi tirem per sobre l'escabetx i enfornem durant 20 minuts, remenant de tant en tant, perquè no s'enganxin.
40min
Etiquetes: Entrants Patates escabetx Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4897 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.