Bunyols de Dijous Sant

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 525 gr de farina
  • 75 gr de mantega
  • 20 gr de llevadura premsada
  • 90 gr de sucre
  • Ratlladura de llimona
  • 3 ous
  • 75 cc. d’anís
  • 100 cc. de llet
  • Matafaluga i celiandre

Elaboració

Desfer el llevat amb una mica de llet tèbia.
Desfer la mantega.
Posar en un bol tots els ingredients seguin l’ordre de la llista.
Amb la batedora barrejar tots els ingredients i anar amassant fins que la pasta es desanganxi del bol.
Tapar-la i deixar-la reposar a temperatura ambient fins que augmenti el doble del seu volum.
Formo els Bunyols fent petits cercles, no obstant no tothom els fa igual. En algunes zones de l'Alt Empordà els fan en forma quadrada, o en forma de boles.
És fregeixen amb abundant oli d'oliva i després es passen pel sucre, que pot ser de granet o en pols.
Després si tiren per sobre unes gotes de licor d'anís.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: