Bunyols de Dijous Sant
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 525 gr de farina
- 75 gr de mantega
- 20 gr de llevadura premsada
- 90 gr de sucre
- Ratlladura de llimona
- 3 ous
- 75 cc. d’anís
- 100 cc. de llet
- Matafaluga i celiandre
Elaboració
Desfer el llevat amb una mica de llet tèbia.
Desfer la mantega.
Posar en un bol tots els ingredients seguin l’ordre de la llista.
Amb la batedora barrejar tots els ingredients i anar amassant fins que la pasta es desanganxi del bol.
Tapar-la i deixar-la reposar a temperatura ambient fins que augmenti el doble del seu volum.
Formo els Bunyols fent petits cercles, no obstant no tothom els fa igual. En algunes zones de l'Alt Empordà els fan en forma quadrada, o en forma de boles.
És fregeixen amb abundant oli d'oliva i després es passen pel sucre, que pot ser de granet o en pols.
Després si tiren per sobre unes gotes de licor d'anís.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4683 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.