 
						Bunyols de Dijous Sant
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Bunyols
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 525 gr de farina
- 75 gr de mantega
- 20 gr de llevadura premsada
- 90 gr de sucre
- Ratlladura de llimona
- 3 ous
- 75 cc. d’anís
- 100 cc. de llet
- Matafaluga i celiandre
Elaboració
							Desfer el llevat amb una mica de llet tèbia.
Desfer la mantega.
Posar en un bol tots els ingredients seguin l’ordre de la llista.
Amb la batedora barrejar tots els ingredients i anar amassant fins que la pasta es desanganxi del bol.
Tapar-la i deixar-la reposar a temperatura ambient fins que augmenti el doble del seu volum.
Formo els Bunyols fent petits cercles, no obstant no tothom els fa igual. En algunes zones de l'Alt Empordà els fan en forma quadrada, o en forma de boles.
És fregeixen amb abundant oli d'oliva i després es passen pel sucre, que pot ser de granet o en pols.
Després si tiren per sobre unes gotes de licor d'anís.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5401 visites.
 5401 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres 
  
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram