Crema de Sant Josep

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet fresca
  • quatre rovells d'ou
  • 100 grams de sucre
  • 40 grams de midó
  • peladures de llimona
  • una rameta de canyella.

6 racions

Utensilis

Safata gran o cassoletes individuals. Pala per cremar, o bufador elèctric o de gas.

Elaboració

Posarem una cassola amb els ingredients següents: la llet, els quatre rovells d'ou, el sucre, les peladures de llimona (sis), i la canyella.
A part, desfarem el midó en una mica de llet, i quan comenci a bullir, ho posarem també a la cassola.
No deixarem de remenar-ho, i quan veiem que comença a espessir, ho traurem del foc, i ho posarem als recipients individuals, o a la safata de servir.
En el moment de servir-ho, hi posarem sucre per sobre, i el cremarem amb una pala que haurem posat estona al foc, o amb els estris que hi ha actualment al mercat per cremar el sucre.

30min

Notes

Servir-la en acabar-la de cremar.


Recepta de cuina de Crema de Sant Josep
per Teresa Vives Mariné
Recepta de cuina de Crema de Sant Josep
per Teresa Vives Mariné
Recepta de cuina de Crema de Sant Josep
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: