Crema de Sant Josep

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet fresca, quatre rovells d'ou, 100 grams de sucre, 40 grams de midó, peladures de llimona, i una rameta de canyella.

6 racions

Utensilis

Safata gran o cassoletes individuals. Pala per cremar, o bufador elèctric o de gas.

Elaboració

Posarem una cassola amb els ingredients següents:

- La llet, els quatre rovells d'ou, el sucre, les peladures de llimona (sis), i la canyella. A part, desfarem el midó en una mica de llet, i quan comenci a bullir, ho posarem també a la cassola.
No deixarem de remenar-ho, i quan veiem que comença a espessir, ho traurem del foc, i ho posarem als recipients individuals, o a la safata de servir.
En el moment de servir-ho, hi posarem sucre per sobre, i el cremarem amb una pala que haurem posat estona al foc, o amb els estris que hi ha actualment al mercat per cremar el sucre.

30min

Notes

Servir-la en acabar-la de cremar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!