Crema de Sant Josep
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Un litre de llet fresca, quatre rovells d'ou, 100 grams de sucre, 40 grams de midó, peladures de llimona, i una rameta de canyella.
6 racions
Utensilis
Safata gran o cassoletes individuals. Pala per cremar, o bufador elèctric o de gas.
Elaboració
Posarem una cassola amb els ingredients següents:
- La llet, els quatre rovells d'ou, el sucre, les peladures de llimona (sis), i la canyella. A part, desfarem el midó en una mica de llet, i quan comenci a bullir, ho posarem també a la cassola.
No deixarem de remenar-ho, i quan veiem que comença a espessir, ho traurem del foc, i ho posarem als recipients individuals, o a la safata de servir.
En el moment de servir-ho, hi posarem sucre per sobre, i el cremarem amb una pala que haurem posat estona al foc, o amb els estris que hi ha actualment al mercat per cremar el sucre.
30min
Notes
Servir-la en acabar-la de cremar.



Etiquetes:
Típica de Catalunya Típica per Sant Josep
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.