Rap i llagostins amb avellana de Reus
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ceba dolça.
- Una tomaca madura mitjana.
- Oli i sal.
- 100 grams d'avellanes de Reus.
- Un rap de 1.200 aprox.
- 12 llagostins mitjans.
- Fumet de peix.
- Un gotet de vermut blanc.
- Una cullerada de postres de farina de blat de moro.
- Farina per fregir el rap.
- Una cullerada de sucre negre.
Elaboració
En una paella, fregirem lleugerament el rap a talls no massa dobles, prèviament salat i enfarinat.
Quan comenci a rossejar, el traurem i reservarem.
En una cassola, posarem a sofregir la ceba triturada ben petita, i quan comenci a rossejar, afegirem la tomaca ratllada prèviament, i una cullerada de moka de sucre negre.
Hi posarem una mica de sal.
En una trituradora manual, posarem les avellanes, una mica de fumet de peix, sal i una cullerada de maizena de postres.
Tot seguit, posarem el rap a la cassola, i el vermut blanc. Deixarem que redueixi una mica.
A contiuació, posarem els llagostins, el que hem posat a la trituradora, afegirem fins cobrir amb fumet de peix, i deixarem que cogui uns cinc minuts o menys, just perque es coguin els llagostins.
45min
Notes
Si el deixem d'un dia per l'altre, té molt més sabor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.