Rap i llagostins amb avellana de Reus
Ingredients
- Una ceba dolça.
- Una tomaca madura mitjana.
- Oli i sal.
- 100 grams d'avellanes de Reus.
- Un rap de 1.200 aprox.
- 12 llagostins mitjans.
- Fumet de peix.
- Un gotet de vermut blanc.
- Una cullerada de postres de farina de blat de moro.
- Farina per fregir el rap.
- Una cullerada de sucre negre.
Elaboració
En una paella, fregirem lleugerament el rap a talls no massa dobles, prèviament salat i enfarinat.
Quan comenci a rossejar, el traurem i reservarem.
En una cassola, posarem a sofregir la ceba triturada ben petita, i quan comenci a rossejar, afegirem la tomaca ratllada prèviament, i una cullerada de moka de sucre negre.
Hi posarem una mica de sal.
En una trituradora manual, posarem les avellanes, una mica de fumet de peix, sal i una cullerada de maizena de postres.
Tot seguit, posarem el rap a la cassola, i el vermut blanc. Deixarem que redueixi una mica.
A contiuació, posarem els llagostins, el que hem posat a la trituradora, afegirem fins cobrir amb fumet de peix, i deixarem que cogui uns cinc minuts o menys, just perque es coguin els llagostins.
45min
Notes
Si el deixem d'un dia per l'altre, té molt més sabor.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1098 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.