Rap i llagostins amb avellana de Reus
Ingredients
- Una ceba dolça.
- Una tomaca madura mitjana.
- Oli i sal.
- 100 grams d'avellanes de Reus.
- Un rap de 1.200 aprox.
- 12 llagostins mitjans.
- Fumet de peix.
- Un gotet de vermut blanc.
- Una cullerada de postres de farina de blat de moro.
- Farina per fregir el rap.
- Una cullerada de sucre negre.
Elaboració
							En una paella, fregirem lleugerament el rap a talls no massa dobles, prèviament salat i enfarinat.
Quan comenci a rossejar, el traurem i reservarem.
En una cassola, posarem a sofregir la ceba triturada ben petita, i quan comenci a rossejar, afegirem la tomaca ratllada prèviament, i una cullerada de moka de sucre negre. 
Hi posarem una mica de sal.
En una trituradora manual, posarem les avellanes, una mica de fumet de peix, sal i una cullerada de maizena de postres.
Tot seguit, posarem el rap a la cassola, i el vermut blanc. Deixarem que redueixi una mica.
A contiuació, posarem els llagostins, el que hem posat a la trituradora, afegirem fins cobrir amb fumet de peix, i deixarem que cogui uns cinc minuts o menys, just perque es coguin els llagostins.
														
 45min
  45min 
Notes
Si el deixem d'un dia per l'altre, té molt més sabor.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4730 visites.
 4730 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Pau Cabanes Montcusi
 Pau Cabanes Montcusi![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Tapes
 Tapes 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram