Menjarblanc de Reus

Ingredients

  • Un litre d'aigua.
  • 100 grams d'ametlles ben triturades .
  • 100 grams de farina d'arrós ben fina.
  • 50 grams de midó.
  • 200 grams de sucre mòlt.
  • Una peladura de llimona i una rameta de canyella.

6 racions

Utensilis

Tarrinetes de vidre o fang individuals.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.

15min

Notes

Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).


Recepta de cuina de Menjarblanc de Reus
per Teresa Vives Mariné
Recepta de cuina de Menjarblanc de Reus
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: