Menjarblanc de Reus
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre d'aigua.
- 100 grams d'ametlles ben triturades .
- 100 grams de farina d'arrós ben fina.
- 50 grams de midó.
- 200 grams de sucre mòlt.
- Una peladura de llimona i una rameta de canyella.
6 racions
Utensilis
Tarrinetes de vidre o fang individuals.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.
15min
Notes
Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).
Etiquetes: Recepta típica de Reus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.