Menjarblanc de Reus
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre d'aigua.
- 100 grams d'ametlles ben triturades .
- 100 grams de farina d'arrós ben fina.
- 50 grams de midó.
- 200 grams de sucre mòlt.
- Una peladura de llimona i una rameta de canyella.
6 racions
Utensilis
Tarrinetes de vidre o fang individuals.
Elaboració
Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.
15min
Notes
Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).
Etiquetes:
Recepta típica de Reus
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2346 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.