Fish and chips

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/5 de cervesa
  • el suc d'una llimona
  • 1 1/2 tassa (llet) de farina (aproximat)
  • el peix que més ens agradi (jo he fet servir lluç sense espina)
  • sal i pebre

2 racions

Elaboració

Barrejar la cervesa i el suc de la llimona i anar afegint la farina a poc a poc fins que fem una pasta consistent.
Salpebrar-ho.
Ho deixarem reposar més o menys una hora.
Després passarem els talls de peix per la pasta i els fregirem amb oli ben calent fins que quedin rossos.

15min

Notes

Aquesta manera de fer el peix és pròpia dels anglesos i s'acompanya amb patates fregides.
Jo a més l'he servit amb maionesa, que és tal com el vaig menjar en una paperina de paper i amb una bona cervesa anglesa.
Aquí la paperina l'he substituïda pel colador xinès, per la foto.


Recepta de cuina de Fish and chips

La paperina metàl·lica
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!