Arròs dolç especial

Categoria:
Típica de: Brasil
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre d'aigua
  • 200 g d'arròs
  • 1 pot petit de llet condensada
  • pell de llimona
  • canyella en pols

6 racions

Elaboració

Posarem l'aigua a bullir amb la pell de la llimona, i quan bulli abocarem l'arròs i el deixarem coure lentament durant 1/2 hora.
Retirarem del foc i afegirem la llet.
Deixem refredar.
Si es confita a la nevera d'un dia per l'altre serà més bo.
L'arròs es beu tot el líquid.
En el moment de servir empolvorem amb la canyella.

40min

Notes

No us penseu que per portar llet condensada quedi molt dolç.
Resulta cremós i no embafa.


Recepta de cuina de Arròs dolç especial

Encopat
per Nani Nolla

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Núria Company Pàmies diu:
Gràcies Nani Nolla, ma encantat!ja la probaré de fer, i ja et diré que tal.
Salutacions.
Nani Nolla diu:
Espero que t'agradi Núria.
Una abraçada.
Àngels Fernández Guillén diu:
Em sembla molt bona idea bullir l'arròs amb aigua i afegir-li després la llet condensada. El provaré. Una abraçada
Maria Àngels Bronsoms diu:
Doncs s'haurà de provar, em sembla una recepta ben diferent!
Nani Nolla diu:
Hola Àngels totes,
Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar receptes. Us trobo a faltar. Moltes gràcies pels comentaris. Espero que si la feu us agradi. Una abraçada ben forta,
Nani
Ramon Civit i Utrilla diu:
M'agraria que quedéssim un dia perque poguessim experimentar amb la cuina,


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!