Arròs dolç especial
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Brasil
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 litre d'aigua
- 200 g d'arròs
- 1 pot petit de llet condensada
- pell de llimona
- canyella en pols
6 racions
Elaboració
Posarem l'aigua a bullir amb la pell de la llimona, i quan bulli abocarem l'arròs i el deixarem coure lentament durant 1/2 hora.
Retirarem del foc i afegirem la llet.
Deixem refredar.
Si es confita a la nevera d'un dia per l'altre serà més bo.
L'arròs es beu tot el líquid.
En el moment de servir empolvorem amb la canyella.
40min
Notes
No us penseu que per portar llet condensada quedi molt dolç.
Resulta cremós i no embafa.
Etiquetes:
Arròs amb llet Llet condensada
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.