Pizza de carpaccio

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Massa:

  • 200 g de farina de força
  • 1 tassa (cafè) d'aigua
  • 2 cullerades (sopa) d'oli d'0liva
  • 1 cullerada (postres) de sucre
  • 1 cullerada (postres) de sal
  • 25 g de llevat fresc

Pizza:

  • tomàquet fregit amb orenga al gust
  • mozzarella al gust
  • fulles d'alfàbrega
  • oli d'oliva
  • carpaccio de vedella al gust
  • orenga i pebre

3 racions

Elaboració

Farem la massa de la pizza com acostumem a fer-la: en un bol gran barregem els ingredients.
El llevat el desfarem amb l'aigua i afegim la resta.
Un cop amassada la deixarem reposar un parell d'hores amb un drap humit al frigorífic.
Seguidament la treballarem una mica i l'aplanarem alb el corró, tot havent empolvorat amb farina la taula.
Mentres engegarem el gratinador del forn.
En una paella ben calenta i amb unes gotes d'oli hi posarem la massa.
A sobre el tomàquet i per damunt la mozzarella.
Controlarem que per sota es vagi fent (tal com en un forn de llenya) i quan estigui al punt la posarem al forn a gratinar uns tres minuts.
La treiem i per sobre posarem el carpaccio en tres capes.
Si només en posem una capa de carn s'acaba fent i no queda crua.
Ho amanim tot amb oli d'oliva, orenga i pebra.
Per últim les fulles d'alfàbrega.

25min

Notes

Menjareu una pizza amb tot el gust d'un carpaccio.


Recepta de cuina de Pizza de carpaccio
Pizza de carpaccio
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
Amb carpaccio de vedella??? Que bona!

PTNTS
Dolça
Nani Nolla diu:
És boníssima!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: