Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Sabadell
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  •  
  • 400 grams de mongetes del ganxet,
  • Gallina,
  • Peu de porc,
  • Morro,
  • Cua,
  • Os d’espinada i
  • Herbes per al brou,
  • Llardons
  • Vinagre de Mòdena caramellitzat
  • Oli d’oliva,
  • Sal,
  • I pebre

4 racions

Elaboració

Bulliu les mongetes, que tindreu en remull del dia abans.
Feu una escudella amb gallina, peu de porc, morro, cua, os d’espinada i herbes per al brou, un cop
feta, trinxeu la carn, feu-ne un botifarró i guardeu-lo a la nevera (convé que s’hi estigui tot un dia).
Talleu llesques ben primes del botifarró, que quedi com un carpaccio, i les amaniu amb una salsa feta de
mostassa, oli, vinagre de Mòdena caramel•litzat, sal i pebre.
Després hi col•loqueu al damunt les mongetes del ganxet i acabeu amb més carpaccio.

Notes

Per decorar, podeu escampar uns quants llardons pel voltant.
 


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

321 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Quina idea més bona, això de fer un botifarró amb la cann d'olla! És una manera molt original d'aprofitar la carn. Provaré de fer-ho. Gràcies!
Dolça diu:
M'agrda aquesta manbera d'aprofitar la carn d'olla. La faré, segur que si!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!