Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Espanya → Sabadell
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de mongetes del ganxet,
- Gallina,
- Peu de porc,
- Morro,
- Cua,
- Os d’espinada i
- Herbes per al brou,
- Llardons
- Vinagre de Mòdena caramellitzat
- Oli d’oliva,
- Sal,
- I pebre
4 racions
Elaboració
Bulliu les mongetes, que tindreu en remull del dia abans.
Feu una escudella amb gallina, peu de porc, morro, cua, os d’espinada i herbes per al brou, un cop
feta, trinxeu la carn, feu-ne un botifarró i guardeu-lo a la nevera (convé que s’hi estigui tot un dia).
Talleu llesques ben primes del botifarró, que quedi com un carpaccio, i les amaniu amb una salsa feta de
mostassa, oli, vinagre de Mòdena caramel•litzat, sal i pebre.
Després hi col•loqueu al damunt les mongetes del ganxet i acabeu amb més carpaccio.
Notes
Per decorar, podeu escampar uns quants llardons pel voltant.

Etiquetes:
Escudella Mongetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
954 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c