Pollastre a la llimona
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre tallat a quarts
- 1 cabeça d’alls
- 3 llimones
- 1 copa de vi blanc
- 1 brot de romaní
- oli d’oliva
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Fes un tall als alls, sense arribar a tallar-los per la meitat.
Renta les llimones i talla-les a rodanxes.
Col•loca el pollastre en una plata refractària gran i condimenta’l amb sal i pebre. Afegeix-hi la llimona, el romaní i els alls partits, i ruixa-ho amb quatre cullerades d’oli.
A continuació, rosteix-ho al forn, preescalfat a 220º, durant uns 20 minuts.
Després, aboca el vi sobre el pollastre, abaixa el forn a 180º i deixa-hi el pollastre durant mitja hora més.
Si el pollastre s’enrosseix massa, tapa’l amb paper d’alumini i col•loca’l a la part baixa del forn.
Serveix-lo amb unes rodanxes de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8899 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.