Pollastre a la llimona

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a quarts
  • 1 cabeça d’alls
  • 3 llimones
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 brot de romanĂ­
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

4 racions

ElaboraciĂł

Fes un tall als alls, sense arribar a tallar-los per la meitat.
Renta les llimones i talla-les a rodanxes.
Col•loca el pollastre en una plata refractària gran i condimenta’l amb sal i pebre. Afegeix-hi la llimona, el romaní i els alls partits, i ruixa-ho amb quatre cullerades d’oli.
A continuaciĂł, rosteix-ho al forn, preescalfat a 220Âş, durant uns 20 minuts.
DesprĂŠs, aboca el vi sobre el pollastre, abaixa el forn a 180Âş i deixa-hi el pollastre durant mitja hora mĂŠs.
Si el pollastre s’enrosseix massa, tapa’l amb paper d’alumini i col•loca’l a la part baixa del forn.
Serveix-lo amb unes rodanxes de llimona.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pollastre a la llimona

Enllaça aquesta recepta:

4107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!