Pollastre a la llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a quarts
  • 1 cabeça d’alls
  • 3 llimones
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 brot de romaní
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Fes un tall als alls, sense arribar a tallar-los per la meitat.
Renta les llimones i talla-les a rodanxes.
Col•loca el pollastre en una plata refractària gran i condimenta’l amb sal i pebre. Afegeix-hi la llimona, el romaní i els alls partits, i ruixa-ho amb quatre cullerades d’oli.
A continuació, rosteix-ho al forn, preescalfat a 220º, durant uns 20 minuts.
Després, aboca el vi sobre el pollastre, abaixa el forn a 180º i deixa-hi el pollastre durant mitja hora més.
Si el pollastre s’enrosseix massa, tapa’l amb paper d’alumini i col•loca’l a la part baixa del forn.
Serveix-lo amb unes rodanxes de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!