Aletes de pollastres adobades
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  tardor
 tardor 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 aletes de pollastre
- 1/2 litre de cervesa
- 6 cullerades de farina
- Sal, pebre,orenga,i llorer
- Oli d''oliva
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Tallaem les aletes per l'os i les posemm en un bol amb la sal, el pebre, l'orenga i el llorer, i ho cobrim tot amb la cervesa. Ho deixem reposar unes 2 hores.
Després escorrem les aletes, les enfarinem i fregim amb oli. En treure-les, les deixem sobre paper de cuina, i le servim calentes.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4617 visites.
 4617 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Postres i dolços
 Postres i dolços Galetes
 Galetes 
  
  
  Altres
 Altres 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram