Aletes de pollastres adobades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 aletes de pollastre
  • 1/2 litre de cervesa
  • 6 cullerades de farina
  • Sal, pebre,orenga,i llorer
  • Oli d''oliva

2 racions

Elaboració

Tallaem les aletes per l'os i les posemm en un bol amb la sal, el pebre, l'orenga i el llorer, i ho cobrim tot amb la cervesa. Ho deixem reposar unes 2 hores.
Després escorrem les aletes, les enfarinem i fregim amb oli. En treure-les, les deixem sobre paper de cuina, i le servim calentes.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1579 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
És una recepta que us la recomano molt, perquè és pot menjar freda i és molt ràpida de fer pel que no tenen temps per destinar a la cuina.
Nuri Valles diu:
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Ventura Gotsens Gaya diu:
Nuri les pots acompayar amb samfaina


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!