Tupina de llangonissa, llom i costella
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llangonissa
- Llom
- Costella
- Butifarra negra
- Oli verge extra d'oliva arbequina
- Pebre en gra
Elaboració
Per fer la tupina de llangonissa, deixeu que la llangonissa s'assequi una mica i talleu-la.
En una cassola poseu molt d'oli i,quan sigui calent,tireu-hi la llangonissa i fregui-la.
En un pot de vidre o tupi poseu la llangonissa amb uns quans grans de pebre negre i cobriu-la d'oli .Serveix el mateix oli de fregir i, si comvé, podeu afegir-n'hi de cru.
La mateixa recepta serveix per a la butifarra negra, la costella i el llom.
Tapeu el pot quan l'oli sigui fred, altrament es faria malbé i no es conservaria
Notes
Es pot acompayar amb salsa de tomàquet, una samfaina, unes patates...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3903 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.