Llom de cérvol estil Suís

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de llom de cérvol, en trossos
  • 50 cc d'oli d'oliva verge extra
  • 100 grams de cansalada viada
  • 2 cebes vermelles
  • 3 grans d'all
  • 2 pastanagues
  • 250 grams de tomàquets madurs
  • 1 cullerada de farina de blat
  • 3 decilitres de brou de carn
  • 1 manat de fines herbes
  • 50 grams de xampinyons en conserva
  • 1 copa de bon brandi
  • 12 olives negres sense pinyols
  • Sal marina
  • 1 pessic de pebre negre acabat de moldre.

4 racions

Elaboració

Daurar els trossos de carn en una cassola de fang gran.
Retirar i situar-los en una paella fonda.
Daurar la cansalada, tallada en petits filets, a foc fort i afegir les dues cebes molt picades, els alls i les pastanagues tallades en petits quadrats.
Afegir els tomàquets, pelats i sense llavors, empolvorar la farina i afegir la copa de brandi i el brou de carn.
Coure durant uns quatre minuts i incorporar aquesta preparació a la cassola amb la carn.
Coure durant un parell de minuts més i afegir les fines herbes i els xampinyons filetejats.
Tapar i deixar coure, a foc suau, durant dues hores i tres quarts, a tres hores.
Uns quinze minuts abans que finalitzi la cocció, afegir les olives negres i sense pinyol a l'olla del guisat. Servir acompanyat, a part, d'un puré de patates, espès


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!