Llom de cérvol estil Suís
Ingredients
- 800 grams de llom de cérvol, en trossos
- 50 cc d'oli d'oliva verge extra
- 100 grams de cansalada viada
- 2 cebes vermelles
- 3 grans d'all
- 2 pastanagues
- 250 grams de tomàquets madurs
- 1 cullerada de farina de blat
- 3 decilitres de brou de carn
- 1 manat de fines herbes
- 50 grams de xampinyons en conserva
- 1 copa de bon brandi
- 12 olives negres sense pinyols
- Sal marina
- 1 pessic de pebre negre acabat de moldre.
4 racions
Elaboració
Daurar els trossos de carn en una cassola de fang gran.
Retirar i situar-los en una paella fonda.
Daurar la cansalada, tallada en petits filets, a foc fort i afegir les dues cebes molt picades, els alls i les pastanagues tallades en petits quadrats.
Afegir els tomàquets, pelats i sense llavors, empolvorar la farina i afegir la copa de brandi i el brou de carn.
Coure durant uns quatre minuts i incorporar aquesta preparació a la cassola amb la carn.
Coure durant un parell de minuts més i afegir les fines herbes i els xampinyons filetejats.
Tapar i deixar coure, a foc suau, durant dues hores i tres quarts, a tres hores.
Uns quinze minuts abans que finalitzi la cocció, afegir les olives negres i sense pinyol a l'olla del guisat. Servir acompanyat, a part, d'un puré de patates, espès
Etiquetes:
Caça
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c