Calamarsons amb mongetes

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de calamarsons
  • 250 g de mongetes
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 1 raig de conyac
  • Picada (all i julivert)

4 racions

Elaboració

Per fer els calamarsons amb mongetes, agafeu els calamarsons i netegeu-los, traieu la barqueta i renteu-los bé sota l’aixeta, ja que de vegades porten fang.
A part, poseu oli d’oliva en una cassola; quan l'oli estigui roent, tireu-hi els calamarsons i saltegeu-los.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all i julivert i flamegeu-ho amb un bon raig de conyac.
Per últim, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure un minut tot junt.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!