Calamarsons amb mongetes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Tarragona
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de calamarsons
- 250 g de mongetes
- 1 dl d'oli d'oliva
- 1 raig de conyac
- Picada (all i julivert)
4 racions
Elaboració
Per fer els calamarsons amb mongetes, agafeu els calamarsons i netegeu-los, traieu la barqueta i renteu-los bé sota l’aixeta, ja que de vegades porten fang.
A part, poseu oli d’oliva en una cassola; quan l'oli estigui roent, tireu-hi els calamarsons i saltegeu-los.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all i julivert i flamegeu-ho amb un bon raig de conyac.
Per últim, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure un minut tot junt.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c