Garbetes de mongetes verdes amb bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de mongetes verdes congelades (rodones)
  • Sal
  • Mantega
  • 16 tires de cansalada fumada tallades ben fines
  • Un ram de julivert

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Una safata rectangular refractaria

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua, sal, un punt de mantega i un brot de julivert, coem les mongetes fins que estan cuites en el seu punt. Seguidament les escorrem i les reservem. A continuació, agafem vuit mongetes, les emboliquem amb una tira de cansalada fins a fer setze garbes de mongeta. Amb un ganivet petit, retoquem les puntes de les garbes fins a deixar-les igualades, i les posem en una safata per anar al forn, amb un punt de mantega a sobre de cada garba, i ho enfornem a 180º, fins que el bacó és daurat, i ja ho tenim llest per servir.

30min

Notes

Aquesta recepta, tant pot servir com a primer plat , com també per a guarnició d'altres plats.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: