Garbetes de mongetes verdes amb bacó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mongetes verdes rodones ( congelades ), 600 grams
  • Sal
  • Mantega
  • 16 tires de bacó tallades fines

4 racions

Elaboració

En una cassola, posem a bullir aigua, sal i un toc de mantega, Quan l'aigua bull, tirem les mongetes. Quan són cuites, les traiem i les escorrem. Seguidament, agafem vuit mongetes, i les emboliquem amb una tira de bacó. Si pot ser, retoquem les puntes de la garbeta amb un ganivet. Les posem en una safata per anar al forn, hi posem un punt de mantega a damunt, i ho enfornem a 180º, fins que el bacó és rosset, i ja ho tenim llest per servir.

30min

Notes

Aquesta recepta, tant pot servir com a plat de verdura, com per a guarnició d'altres plats, com: carns o peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!