Musclos amb salsa de bacó fumat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de musclos, a poder ser de roca
- 2 llesques de bacó fumat
- 1 gra de all
- 1 got de vi blanc
- 1cullereta de mantega
- 1 branca de julivert fresc
- 1 cullerada de farina
2 racions
Elaboració
Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barber i els reservem escorreguts
Ara posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el gra de all a trossos ben petits i el bacó tallat a tires petites
Donem unes voltes i mullem amb el vi blanc
Ara afegim els musclos i escampem una cullerada de farina i una mica de julivert picat( la farina és a fi de espesseir la salsa)
Remenem be i tapem el cassó
Quan veiem els musclos oberts retirem del foc i passem els musclos a una plata, i escampem be la salsa per els musclos.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.