Musclos amb salsa de bac贸 fumat

Categoria:
Estaci贸:
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Mig quilo de musclos, a poder ser de roca
  • 2 llesques de bac贸 fumat
  • 1 gra de all
  • 1 got de vi blanc
  • 1cullereta de mantega
  • 1 branca de julivert fresc
  • 1 cullerada de farina

2 racions

Elaboraci贸

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barber i els reservem escorreguts
Ara posem un cass贸 al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el gra de all a trossos ben petits i el bac贸 tallat a tires petites
Donem unes voltes i mullem amb el vi blanc
Ara afegim els musclos i escampem una cullerada de farina i una mica de julivert picat( la farina 茅s a fi de espesseir la salsa)
Remenem be i tapem el cass贸
Quan veiem els musclos oberts retirem del foc i passem els musclos a una plata, i escampem be la salsa per els musclos.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos amb salsa de bac贸 fumat

Enlla莽a aquesta recepta:

1716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!