Croquetes de cep

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Uns quants trossos de ceps assecats
  • 1ou
  • 1ceba
  • 50grs de mantega
  • 1/2lt de llet
  • 100grs de farina
  • Pa ratllat
  • Oli de oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Primer de tot hidratem els ceps amb aigua i els escorrem
Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre
Afegim la ceba ben picada i un cop daurada afegim els ceps, la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar
Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc  i posem a refredar en un recipient
Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Boníssimes! M'encanten els ceps, però no els he tastat mai amb croquetes.
Jordi Bosch Negre diu:
Endevant donç Àngels, ès facil i queden molt bones.
Joan Corminas diu:
Quant temps tens els bolets en remull
Jordi Bosch Negre diu:
Poca cosa Joan, en uns cinc minuts ja venen tous, com que els tinc laminats els costa menys.
Mercè Oliveras diu:
MOlt sencilles de fer i son bonisimes, moltes gràcies per la recepta
Hemi Mata diu:
Hola Jordi,
jo voldria que quedessin no tant estructurades, mes toves, encara que costin de cargolar. les vaig menjar aixi en un restaurant i les vaig trovar excel.lents.
Creus que amb mes llet i mantega ho lograriem ?
Jordi Bosch Negre diu:
Hola Hemi, jo crec que si,soposo que la mantega i la llet li donarien una textura més tova,diria que estic dacort amb tu.Salutacións.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!