Croquetes de cep
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants trossos de ceps assecats
- 1ou
- 1ceba
- 50grs de mantega
- 1/2lt de llet
- 100grs de farina
- Pa ratllat
- Oli de oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Primer de tot hidratem els ceps amb aigua i els escorrem
Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre
Afegim la ceba ben picada i un cop daurada afegim els ceps, la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar
Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc i posem a refredar en un recipient
Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.
45min
Etiquetes:
Bolets Croquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.