Aperitiu de tòfona negra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes llesques de pa de baguet tallades fines
  • Una o dues tòfones negres, depenent de la mida(poden ser de conserva)
  • Un pols de sal
  • Un raig de oli de oliva

3 racions

Elaboració

Tallem les llesques de pa i les torrem
Laminem la tòfona i la posem a sobre de les llesques de pa
Amanim amb oli i sal i podem començar a gaudir d'aquest bon plat

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: