Aperitiu de tòfona negra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes llesques de pa de baguet tallades fines
  • Una o dues tòfones negres, depenent de la mida(poden ser de conserva)
  • Un pols de sal
  • Un raig de oli de oliva

3 racions

Elaboració

Tallem les llesques de pa i les torrem
Laminem la tòfona i la posem a sobre de les llesques de pa
Amanim amb oli i sal i podem començar a gaudir d'aquest bon plat

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: