Aperitiu de tòfona negra
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern

Ingredients
- Unes llesques de pa de baguet tallades fines
- Una o dues tòfones negres, depenent de la mida(poden ser de conserva)
- Un pols de sal
- Un raig de oli de oliva
3 racions
Elaboració
Tallem les llesques de pa i les torrem
Laminem la tòfona i la posem a sobre de les llesques de pa
Amanim amb oli i sal i podem començar a gaudir d'aquest bon plat
30min
Etiquetes:
Bolets Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3497 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.