Ensalada de cigrons amb vinagreta de soja i mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot gran de cigrons cuits que estiguen tendres
  • Un bon grapat de tomaques de cirera tallades per la meitat
  • Una llandeta de panís (blat de moro)
  • Un cogombre tallat a daus
  • Una llandeta d'olives negres sense pinyol tallades per la meitat
  • Un alvocat madur tallat a daus
  • Un bon grapat de gambes pelades cuites
  • Dues cullerades de salsa de soja ecològica
  • Dues cullerades d'oli d'oliva
  • El suc de mitja llimona
  • Unes gotes de gingebre ratllat i escorregut
  • Una culleradeta de mel

4 racions

Elaboració

Es renten els cigrons i s'escorren.
Es posen en un bol amb tots els ingredients.
Per a fer la vinagreta es barreja la salsa de soja, l'oli, el suc de la llimona, les gotes de gingebre i la mel. S'emulsiona amb unes varetes, s'amaneix l'ensalada i es barreja amb compte que no es trenque l'alvocat.
Se serveix ben fresqueta.

15min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ma Josep Plazas diu:
l'ha acabo de fer per sopar i és genial. Jo no l'hi posso les gambes perquè el cigrons ja aporten les proteïnes. Perfecte. Penso repetir. Moltes gràcies


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!