
Ensalada de cigrons amb vinagreta de soja i mel
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot gran de cigrons cuits que estiguen tendres
- Un bon grapat de tomaques de cirera tallades per la meitat
- Una llandeta de panís (blat de moro)
- Un cogombre tallat a daus
- Una llandeta d'olives negres sense pinyol tallades per la meitat
- Un alvocat madur tallat a daus
- Un bon grapat de gambes pelades cuites
- Dues cullerades de salsa de soja ecològica
- Dues cullerades d'oli d'oliva
- El suc de mitja llimona
- Unes gotes de gingebre ratllat i escorregut
- Una culleradeta de mel
4 racions
Elaboració
Es renten els cigrons i s'escorren.
Es posen en un bol amb tots els ingredients.
Per a fer la vinagreta es barreja la salsa de soja, l'oli, el suc de la llimona, les gotes de gingebre i la mel. S'emulsiona amb unes varetes, s'amaneix l'ensalada i es barreja amb compte que no es trenque l'alvocat.
Se serveix ben fresqueta.
15min

Etiquetes:
Cigrons Salsa de soja Vinagretes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.