Ensalada de cigrons amb vinagreta de soja i mel
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot gran de cigrons cuits que estiguen tendres
- Un bon grapat de tomaques de cirera tallades per la meitat
- Una llandeta de panís (blat de moro)
- Un cogombre tallat a daus
- Una llandeta d'olives negres sense pinyol tallades per la meitat
- Un alvocat madur tallat a daus
- Un bon grapat de gambes pelades cuites
- Dues cullerades de salsa de soja ecològica
- Dues cullerades d'oli d'oliva
- El suc de mitja llimona
- Unes gotes de gingebre ratllat i escorregut
- Una culleradeta de mel
4 racions
Elaboració
Es renten els cigrons i s'escorren.
Es posen en un bol amb tots els ingredients.
Per a fer la vinagreta es barreja la salsa de soja, l'oli, el suc de la llimona, les gotes de gingebre i la mel. S'emulsiona amb unes varetes, s'amaneix l'ensalada i es barreja amb compte que no es trenque l'alvocat.
Se serveix ben fresqueta.
15min
Etiquetes: Cigrons Salsa de soja Vinagretes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.