Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Cigrons amb suc i entrebancs

Categoria: Llegums i verdures
Estació: hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons
  • Un os de pernil
  • 1/2 peu de porc salat i tallat petit
  • Una tira de costelló de poprc salat (tallat petit)
  • Un tros de xorisso no picant
  • Una cabeça d'alls
  • Una ceba de Figueres
  • Una fulla de llauré
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

Posem els cigrons en remull el dia abans
Posem a bullir tots els ossos....de pernil el peu, el costelló......si agrada es pot posar un tros de cansalada ibérica. Deixem bullir una hora.
Escorreguem els cigrons, i posem "bicarbonat", remenan que arribi a tots.
Posem l'olla al foc, amb una mica d'aigua (pensem que s'ha de posar el brou dels ossos)afegim una fulla de llauré, la cabeça d'alls i la ceba tallada a barco. Quan arrenqui el bull, anem afegin els cigrons, a poc a poc....es important que l'aigua, no deixi de bullir. Els cigrons son delicats, i no els hi agrada l'aigua freda.
Quan els cigrons han arrencat tot el bull, afegim la carn, i el brou. Deixem que bullin fins que estiguin cuits (una hora, més o menys, el temps depen, de la classe de cigrons...de l'aigua....es qüestió d'anar-ho vigil·lant.
Es important que els ossos, els poseu amb aigua el dia abans, i que es tingui amb compte, ja que el brou sempre queda amb un punt salat, s'ha de provar i rectificar de sal, si cal.

2h 30min

Notes

Aquest plat no es apta per gent amb colesterol.....però si per un dia d'hivern molt fred.

Per Lourdes Xargayo


Recepta de cuina de Cigrons amb suc i entrebancs

per Lourdes Xargayo

Etiquetes: Llegums   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Llegums i verdures › Cigrons amb suc i entrebancs

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1833

1244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Ensalada de cigrons amb vinagreta de soja i mel
    Amanides i plats freds
    15 min.
  • Crema de pèsols amb tarter de vieira
    Llegums i verdures
    120 min.
  • Cigrons de Divendres Sant
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Amanida de cigrons
    Llegums i verdures
    15 min.
  • Bunyols dolços de cigrons
    Postres i dolços
    10 min.
  • Sopes mallorquines
    Sopes i cremes
    Sopa
    60 min.
  • Cigrons amb xocolata
    Llegums i verdures
    40 min.
  • Hummus (Puré de cigrons)
    Amanides i plats freds
    Crema
    20 min.
  • Cigrons al curri
    Llegums i verdures
  • Arròs amb cigrons i botifarra blanca
    Arrossos i pastes
  • Amanida freda de cigrons
    Amanides i plats freds
    Amanida
    30 min.
  • Lluç arrebossat amb farina de cigrons
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Potatge de cigrons amb espinacs, i ous picolats
    Llegums i verdures
    Sopa
    40 min.
  • Pilotes de cigrons (Falàfel) sobre amanida de tomàquet
    Amanides i plats freds
    120 min.
  • Llenties amb popets
    Peixos i mariscos
    Estofat


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Lourdes Xargayo
Soc una gironina amant de la vida, de la família, dels amics i de la cuina i encara haig d'aprendre molt!
Cada dia es una lliçó.
Girona

27 receptes

8 aportacions al fòrum

7 fotos favorites

15 seguidors

Segueix a 11 Xefs

  • Albert Vilas
  • Meri Cuinetes
  • Núria Valls
  • Dolça
  • Nani Nolla
  • Àngels Fernández Guillén
  • Jordi Bosch Negre
  • Joan Corminas
  • Susanna Gambin Nogué
  • Josué O'Donell

... i 1 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Bacallà amb bolets
  • Costellò de porc a la mostassa i mel
  • Bacallà amb mongetes del "ganxet"
  • Peus de porc amb cargols
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
  • Vetes amb gambes
  • Aperitius d'escopinyes amb formatge
  • Peus de porc amb naps
  • Braons de xai rostits
  • Pastís de carquinyolis

Veure totes les receptes

Lourdes Xargayo RSS feed.

Últims comentaris

  • Bacallà amb carxofes i patates
    Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
  • Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol
    Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
  • Pastís de carquinyolis
    No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
    Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
  • Canelons de torró de crema cremada i nata muntada
    Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...

Les seves millors receptes

  • Aletes de pollastre amb múrgoles *****
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn *****
  • Peus de porc amb cargols *****
  • Lluç i cloïsses amb salsa verda *****
  • Braons de xai rostits *****

Les seves etiquetes

  • Aperitius 4
  • Bacall 2
  • Bacallà 2
  • Cargols 1
  • Carn (pollastre) 1
  • Carns 1
  • Carns ( pollastre) 1
  • Carns (porc) 2
  • Llegums 1
  • Microones 1
  • Pasta 1
  • Peix 1
  • Peix i marisc 1
  • Porc 1
  • Postres 4
  • Verdures 1

1 favorites

  • Bunyols d´anís i xocolata

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús