Lluç arrebossat amb farina de cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de palangre ben fresc
- 1 paquet de farina de cigrons(especial per fregir peix)
- 1 pols de sal
- 1 raig de oli de oliva
2 racions
Elaboració
Netegem el lluç de cap i tripa i el rentem sota la aixeta
Recordem guardar el cap al congelador, ingredient ideal per fer fumet
Seguidament traiem els filets del lluç, i jo soloc guardar tambè la espina pel fumet
Tallem els filets a trossos i els posem a escorrer be, si volem amb paper de cuina, ja que al ser fresc deixa anar força suc
Preparem una paella al foc amb oli a escalfar
Preparem un bol amb la farina de sigrons
Un cop ben calent el oli, salem una mica el lluç i el posem al bol de la farina
Impregnem be el lluç amb la farina i el anem fregint a la paella ben ros
El posem a escorrer el oli ,i ja hem direu el gust tant bo que agafa el lluç amb aquesta farina.
30min
Notes
Existeix una de farina d'aquesta clese anomenada Santa Rita, la veritat va molt be per arrebossar peix.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.