Gelatina de taronja amb stevia
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 600 c.c. de suc de taronja natural
- 500 c.c. d'aigua
- 15grs. de gelatina neutra o 9 fulls de la gelatina que venen a Mercadona
- stevia
Elaboració
Renteu i raspalleu sota l'aixeta tres taronges de suc; peleu-les agafant només la part més exterior de color ataronjat i deixant la part blanca adherida a la polpa doncs desprès les haurem d'escòrrer per treuren el suc.
Poseu aquestes corfes de taronja a bullir amb els 500 c.c d'aigua. Quan hagin bullit un minut ja podeu apagar el foc.
Amb les tres taronges que heu pelat i algunes més, feu el suc fins aconseguir els 600c.c.
Remulleu els fulls de gelatina en aigua freda durant 3 o 4 minuts.
Traieu les corfes de l'aigua que heu posat a bullir i, si és necessari, torneu-la a escalfar evitant que arribi a bullir. Afegiu-hi els fulls de gelatina ben escorreguts. Mescleu fins la completa dissolució.
Aboqueu-hi el suc de taronja i l'stevia per endolcir la mescla. La quantitat d'stevia dependrà de la dolçor que sigui del vostre gust.
Repartiu el resultant en copes i guardeu-les a la nevera perquè qualli la gelatina. Mínin 3 hores.
Notes
També ho podeu endolcir amb sacarina líquida o, per suposat, amb sucre; en aquest últim cas guanyarà en paladar però també en calories.
Etiquetes:
Gelatina Hipocalòrica Stevia
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Josep, disculpa el retard en respondre; fins avui no havia vist la teva pregunta. Sí, pots multiplicar per tres tots...
Serà qüestió de provar-ho, gràcies Quim!
Jo els bullo màxim 6 o 7 minuts; son boníssims!
Hola Quim, abans de fer aquesta salsa voldria que em diguis si un cop feta domina molt el gust de cervesa. Motes gràcies!
Bona tarda, Aquest plat jo sovint el faig, però no poso mai el peix fins que les patates son cuites doncs, un llom de peix...