Gelatina de taronja amb stevia

Ingredients

  • 600 c.c. de suc de taronja natural
  • 500 c.c. d'aigua
  • 15grs. de gelatina neutra o 9 fulls de la gelatina que venen a Mercadona
  • stevia

Elaboració

Renteu i raspalleu sota l'aixeta tres taronges de suc; peleu-les agafant només la part més exterior de color ataronjat i deixant la part blanca adherida a la polpa doncs desprès les haurem d'escòrrer per treuren el suc.
Poseu aquestes corfes de taronja a bullir amb els 500 c.c d'aigua. Quan hagin bullit un minut ja podeu apagar el foc.
Amb les tres taronges que heu pelat i algunes més, feu el suc fins aconseguir els 600c.c.
Remulleu els fulls de gelatina en aigua freda durant 3 o 4 minuts.
Traieu les corfes de l'aigua que heu posat a bullir i, si és necessari, torneu-la a escalfar evitant que arribi a bullir. Afegiu-hi els fulls de gelatina ben escorreguts. Mescleu fins la completa dissolució.
Aboqueu-hi el suc de taronja i l'stevia per endolcir la mescla. La quantitat d'stevia dependrà de la dolçor que sigui del vostre gust.
Repartiu el resultant en copes i guardeu-les a la nevera perquè qualli la gelatina. Mínin 3 hores.

Notes

També ho podeu endolcir amb sacarina líquida o, per suposat, amb sucre; en aquest últim cas guanyarà en paladar però també en calories.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Desprès d´un dinar calòric ve de gust un sopar lleugeret; res millor que disposar d´unes copes de gelatina de taronja per poder gaudir d´un aliment refrescant.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!