Arròs de bacallà amb alls tendres i carxofa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre tassetes d'arròs.
- Oli verge d'oliva, sal i pebre vermell en pols (un polsim)
- Dues carxofes.
- Uns alls tendres. (Els congelats també són bons).
- Bacallà esqueixat.
- Un grapat de pèsols, si pot ser del temps.
- Una tomaca madura escalivada.
4 racions
Utensilis
Una cassola
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli.
Hi tirem els alls a trossos, i els sofregim juntament amb les carxofes fetes a trossos també.
Quan han agafat color, hi posem el bacallà esqueixat, prèviament dessalat.
Ho barregem bé, i hi posem també els pèsols, la tomaca escalivada a trossets petits, i el pebre vermell en pols. (un polsim)
Hi donem uns tombs, i hi tirem l'aigua corresponent. Ho salem, si cal.
Deixem que bulli uns vint minuts i llestos!
45min
Notes
És un arròs que no costa gens de fer, econòmica, i boníssima.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.