Arròs de bacallà amb alls tendres i carxofa

Ingredients

  • Quatre tassetes d'arròs.
  • Oli verge d'oliva, sal i pebre vermell en pols (un polsim)
  • Dues carxofes.
  • Uns alls tendres. (Els congelats també són bons).
  • Bacallà esqueixat.
  • Un grapat de pèsols, si pot ser del temps.
  • Una tomaca madura escalivada.

4 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli.
Hi tirem els alls a trossos, i els sofregim juntament amb les carxofes fetes a trossos també.
Quan han agafat color, hi posem el bacallà esqueixat, prèviament dessalat.
Ho barregem bé, i hi posem també els pèsols, la tomaca escalivada a trossets petits, i el pebre vermell en pols. (un polsim)
Hi donem uns tombs, i hi tirem l'aigua corresponent. Ho salem, si cal.
Deixem que bulli uns vint minuts i llestos!

45min

Notes

És un arròs que no costa gens de fer, econòmica, i boníssima.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!