Piquillos farcits de bacallà

Ingredients

  • Pebrots del piquillo- Bacallà dessalat engrunat-Farina-Llet-Alls-Julivert picat-Oli d'oliva-
  • Pebrot verd-Ceba-Aigua-Oli d'oliva-Sal-

2 racions

Utensilis

Una picadora,una cassola,una cullereta i una plata de forn.

Elaboració

Primer de tot prepararem la salsa .Picarem ceba i pebrot verd i després ho posem al foc en una cassola amb oli.
Salpebrem i con estigui ben tou, afegim una mica d'aigua i reduïm una minuts a foc moderat. Després ho triturem amb la batedora i passem pel colador.
En una altra cassola, amb oli, ofeguem alls picats i con hagin cuit una mica afegim el bacallà i seguim ofegant la cocció.
Després afegim una mica de farina i donem unes voltes, un minut i mullem amb llet, poc a poc i anem remenant.
Empolvorem amb julivert picat i posem al punt de sal. Deixem refredar i con sigui ben fred, farcim els piquillos.
Els posem en una plata de forn i els untem amb oli.
Ho enfornem a 160 graus durant 5 minuts. Mentrestant posem en un plat o plata, un fondo de la salsa que hem fet abans i a sobre i posem els piquillos.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!