Piquillos farcits de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pebrots del piquillo- Bacallà dessalat engrunat-Farina-Llet-Alls-Julivert picat-Oli d'oliva-
- Pebrot verd-Ceba-Aigua-Oli d'oliva-Sal-
2 racions
Utensilis
Una picadora,una cassola,una cullereta i una plata de forn.
Elaboració
Primer de tot prepararem la salsa .Picarem ceba i pebrot verd i després ho posem al foc en una cassola amb oli.
Salpebrem i con estigui ben tou, afegim una mica d'aigua i reduïm una minuts a foc moderat. Després ho triturem amb la batedora i passem pel colador.
En una altra cassola, amb oli, ofeguem alls picats i con hagin cuit una mica afegim el bacallà i seguim ofegant la cocció.
Després afegim una mica de farina i donem unes voltes, un minut i mullem amb llet, poc a poc i anem remenant.
Empolvorem amb julivert picat i posem al punt de sal. Deixem refredar i con sigui ben fred, farcim els piquillos.
Els posem en una plata de forn i els untem amb oli.
Ho enfornem a 160 graus durant 5 minuts. Mentrestant posem en un plat o plata, un fondo de la salsa que hem fet abans i a sobre i posem els piquillos.
1h
Etiquetes: Bacallà Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.