Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Piquillos farcits de bacallà

Categoria: Llegums i verdures
Estació: tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Pebrots del piquillo- Bacallà dessalat engrunat-Farina-Llet-Alls-Julivert picat-Oli d'oliva-
  • Pebrot verd-Ceba-Aigua-Oli d'oliva-Sal-

2 racions

Utensilis

Una picadora,una cassola,una cullereta i una plata de forn.

Elaboració

Primer de tot prepararem la salsa .Picarem ceba i pebrot verd i després ho posem al foc en una cassola amb oli.
Salpebrem i con estigui ben tou, afegim una mica d'aigua i reduïm una minuts a foc moderat. Després ho triturem amb la batedora i passem pel colador.
En una altra cassola, amb oli, ofeguem alls picats i con hagin cuit una mica afegim el bacallà i seguim ofegant la cocció.
Després afegim una mica de farina i donem unes voltes, un minut i mullem amb llet, poc a poc i anem remenant.
Empolvorem amb julivert picat i posem al punt de sal. Deixem refredar i con sigui ben fred, farcim els piquillos.
Els posem en una plata de forn i els untem amb oli.
Ho enfornem a 160 graus durant 5 minuts. Mentrestant posem en un plat o plata, un fondo de la salsa que hem fet abans i a sobre i posem els piquillos.

1h

Per Jordi Bosch Negre


Recepta de cuina de Piquillos farcits de bacallà

per Jordi Bosch Negre

Etiquetes: Bacallà  Verdures   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Llegums i verdures › Piquillos farcits de bacallà

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta524

3228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Joan Sarsal Martí


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Bunyols de bacallà
    Peixos i mariscos
    50 min.
  • Bròquil al forn
    Llegums i verdures
    90 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Cocotxes de bacallà
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Crema de carbassa
    Sopes i cremes
    60 min.
  • Patates farcides
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Ous farcits de carn gratinats
    Arrossos i pastes
    60 min.
  • Espàrrecs verds i blancs gratinats
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Api al forn
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Fritada de tomata
    Llegums i verdures
    30 min.
  • Bacallà amb samfaina
    Peixos i mariscos
    120 min.
  • Bacallà a la llauna
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Ous dussos farcits
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Espinacs amb lletons de xai
    Llegums i verdures
  • Bacallà amb mel
    Peixos i mariscos
    30 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordi Bosch Negre
Un aficionat a la cuina de sempre.
El Port de Llançà

174 receptes

16 aportacions al fòrum

12 fotos favorites

84 seguidors

Segueix a 257 Xefs

  • Berta Vidal Navarra
  • Mireia Mateu
  • MRosa Casanovas
  • Jordi Bohé
  • josefina aumedes i segura
  • Joselina Soldevila i Terradellas
  • Francina Palomares Murtra
  • Nen Batet
  • Zoe ji
  • Cristina Escobedo Juny

... i 247 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Galta de porc farcida
  • Xurrasco de cabrit
  • Pubilla al forn
  • Escamarlans amb fons de fumet
  • Pastís de peix
  • Carpaccio de bacallà
  • Ous de reig amb fesols
  • Girgoles amb botifarra de perol
  • Platillo de bolets
  • Mongetes tendres amb pernil serrà

Veure totes les receptes

Jordi Bosch Negre RSS feed.

Últims comentaris

  • Navalles al forn
    Gracies. Hi farè un cop de ull.
  • Espatlla de xai al forn
    Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
  • Ostras de Cerbera(França)
    Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
  • Espatlla de xai al forn
    Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
  • Camembert al forn
    Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.

Les seves millors receptes

  • Crema de porro *****
  • Piquillos farcits de bacallà *****
  • Flams de cranc reial *****
  • Tarta de formatge *****
  • Cloïses a la paella *****

Receptes que millor ha valorat

  • Petit suiss de fresa light *****
  • Bescuit de llet condensada *****
  • Pa de carn *****
  • Iogurts naturals, sense iogurtera *****
  • Meló amb bacallà *****

Les seves etiquetes

  • Alt Empordà 8
  • Amanides 3
  • Arròs 8
  • Bacallà 15
  • Bolets 18
  • Brochetes 1
  • Broquetes i enfilalls 3
  • Cargols 7
  • Carn 28
  • Carnaval 2
  • Carpaccio 7
  • Cava 1
  • Coll Verd d.o Alt Empordà 2
  • Croquetes 2
  • Cuina volcànica 1
  • Espàrrecs 2
  • Formatges 11
  • França 16
  • Galetes 1
  • Italia 7
  • Llegums 2
  • Marisc i crustacis 73
  • Nadal 15
  • Pasta 10
  • Peix 49
  • Peix i marisc 1
  • Platillos 3
  • Postres 4
  • Salses 1
  • Suquets 8
  • Tartes 4
  • Truites 5
  • Verdures 25
  • Xina 1

13 favorites

  • Xurrasco de cabrit
  • Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
  • Ostras de Cerbera(França)
  • Gamba del Cap de Creus
  • Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
  • Croquetes de cep
  • Suquet de escamarlans
  • Magret d'ànec amb gambes i xips de cep
  • Arròs a la cassola
  • Popets amb ceba
  • Suquet de rap
  • Espatlla de xai al forn
  • Paella marinera

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús