Piquillos farcits de bacallà
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Pebrots del piquillo- Bacallà dessalat engrunat-Farina-Llet-Alls-Julivert picat-Oli d'oliva-
- Pebrot verd-Ceba-Aigua-Oli d'oliva-Sal-
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una picadora,una cassola,una cullereta i una plata de forn.
Elaboració
							Primer de tot prepararem la salsa .Picarem ceba i pebrot verd i després ho posem al foc en una cassola amb oli. 
Salpebrem i con estigui ben tou, afegim una mica d'aigua i reduïm una minuts a foc moderat. Després ho triturem amb la batedora i passem pel colador.
En una altra cassola, amb oli, ofeguem alls picats i con hagin cuit una mica afegim el bacallà i seguim ofegant la cocció. 
Després afegim una mica de farina i donem unes voltes, un minut i mullem amb llet, poc a poc i anem remenant. 
Empolvorem amb julivert picat i posem al punt de sal. Deixem refredar i con sigui ben fred, farcim els piquillos. 
Els posem en una plata de forn i els untem amb oli. 
Ho enfornem a 160 graus durant 5 minuts. Mentrestant posem en un plat o plata, un fondo de la salsa que hem fet abans i a sobre i posem els piquillos.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Bacallà  Verdures
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  Verdures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9571 visites.
 9571 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Sarsal Martí
 Joan Sarsal Martí![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols Sopes i cremes
 Sopes i cremes Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram