Piquillos farcits de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pebrots del piquillo- Bacallà dessalat engrunat-Farina-Llet-Alls-Julivert picat-Oli d'oliva-
- Pebrot verd-Ceba-Aigua-Oli d'oliva-Sal-
2 racions
Utensilis
Una picadora,una cassola,una cullereta i una plata de forn.
Elaboració
Primer de tot prepararem la salsa .Picarem ceba i pebrot verd i després ho posem al foc en una cassola amb oli.
Salpebrem i con estigui ben tou, afegim una mica d'aigua i reduïm una minuts a foc moderat. Després ho triturem amb la batedora i passem pel colador.
En una altra cassola, amb oli, ofeguem alls picats i con hagin cuit una mica afegim el bacallà i seguim ofegant la cocció.
Després afegim una mica de farina i donem unes voltes, un minut i mullem amb llet, poc a poc i anem remenant.
Empolvorem amb julivert picat i posem al punt de sal. Deixem refredar i con sigui ben fred, farcim els piquillos.
Els posem en una plata de forn i els untem amb oli.
Ho enfornem a 160 graus durant 5 minuts. Mentrestant posem en un plat o plata, un fondo de la salsa que hem fet abans i a sobre i posem els piquillos.
1h
Etiquetes:
Bacallà Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.