Fritada de tomata
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern

Ingredients
- Tomates mitjans-Ous-Llard-Alls-Molla de pa-Sal-Cansalada viada a daus petits-Julivert picat-
2 racions
Utensilis
Una cassola, una cullera de fusta i un plat.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb el llard i fregim la cansalada viada tallada a daus fins. Després afegim tomata trinxat sense pell ni llavors , a foc lent. Quant estigui això , afegim els alls picats ben fins i remenem tot. Després esbocinem la molla de pa sobre la salsa i deixem que s'empapi be. En aquest punt , batrem els ous , els posem a la paella i anem remenant per fer una pasta. Quant hagi quallat tot , escampem julivert picat i donem la volta i emplatem ben calent.
30min
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2282 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.