Fritada de tomata

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tomates mitjans-Ous-Llard-Alls-Molla de pa-Sal-Cansalada viada a daus petits-Julivert picat-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassola, una cullera de fusta i un plat.

Elaboració

Posem una cassola al foc  amb el llard i fregim la cansalada viada tallada a daus fins. Després afegim tomata trinxat sense pell ni llavors , a foc lent. Quant estigui això , afegim els alls picats ben fins i remenem tot. Després esbocinem la molla de pa  sobre la salsa i deixem que s'empapi be. En aquest punt , batrem els ous , els posem a la paella i anem remenant per fer una pasta. Quant hagi quallat tot , escampem julivert picat i donem la volta i emplatem  ben calent.     

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!