Embolcall de mongetes tendres amb bacó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor

Ingredients
- Mig kl de mongetes tendres
- 200 gr de bacó en llesques fines
- Una mica de cigolet picat
- Aigua
- Sal
- Una mica de mantega
4 racions
Elaboració
Primer de tot traiem les puntes a les mongetes i les rentem be i escorrem.
Les posem en una olla amb aigua i sal i les bullim al foc.
Les escorrem be.
Escalfem el forn a 180 graus.
Mentrestant muntem els embolcalls amb unes quantes mongetes i les emboliquem amb una llesca de bacó.
Es pot fer servir un escuradents per aguantar el embolcall tancat o es pot fer servir també fil de cuina.
Prenem una plata de forn i la untem amb una mica de mantega al fons.
Posem els embolcalls a la plata i escampem per sobre una mica de cigolet picat.
Posem al forn uns deu minuta i estarà llest per menjar.
1h
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2706 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.