Embolcall de mongetes tendres amb bacó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig kl de mongetes tendres
  • 200 gr de bacó en llesques fines
  • Una mica de cigolet picat
  • Aigua
  • Sal
  • Una mica de mantega

4 racions

Elaboració

Primer de tot traiem les puntes a les mongetes i les rentem be i escorrem.
Les posem en una olla amb aigua i sal i les bullim al foc.
Les escorrem be.
Escalfem el forn a 180 graus.
Mentrestant muntem els embolcalls amb unes quantes mongetes i les emboliquem amb una llesca de bacó.
Es pot fer servir un escuradents per aguantar el embolcall tancat o es pot fer servir també fil de cuina.
Prenem una plata de forn i la untem amb una mica de mantega al fons.
Posem els embolcalls a la plata i escampem per sobre una mica de cigolet picat.
Posem al forn uns deu minuta i estarà llest per menjar.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: