Embolcall de mongetes tendres amb bacó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Mig kl de mongetes tendres
- 200 gr de bacó en llesques fines
- Una mica de cigolet picat
- Aigua
- Sal
- Una mica de mantega
4 racions
Elaboració
Primer de tot traiem les puntes a les mongetes i les rentem be i escorrem.
Les posem en una olla amb aigua i sal i les bullim al foc.
Les escorrem be.
Escalfem el forn a 180 graus.
Mentrestant muntem els embolcalls amb unes quantes mongetes i les emboliquem amb una llesca de bacó.
Es pot fer servir un escuradents per aguantar el embolcall tancat o es pot fer servir també fil de cuina.
Prenem una plata de forn i la untem amb una mica de mantega al fons.
Posem els embolcalls a la plata i escampem per sobre una mica de cigolet picat.
Posem al forn uns deu minuta i estarà llest per menjar.
1h
Etiquetes: Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.