Albergínia amb tomàquet i mozzarella
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Itàlia
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 albergínia
- Una mica de salsa de tomàquet
- 1 peça de mozzarella fresca
- 1 pols de sal
- Un raig d'oli d'oliva
- Una mica de farina
- Una mica de orenga picat
4 racions
Elaboració
Primer de tot tallem l'albergínia a rodelles i la posem en un bol i escampem sal per sobre, la deixarem reposar entre 30 i 40 minuts.
Un cop fet això la rentem be amb aigua corrent per treure la sal.
Desprès posem una paella al foc amb una mica d'oli i passem les rodelles d'albergínia per farina i les fregim.
Preparem una plata de forn una mica fonda i posem una mica d'oli al fons.
Seguidament i posem les rodelles d'albergínia.
A continuació i posem la mozzarella a daus escampada per sobre.
Tot seguit i escampem també una mica de salsa de tomàquet.
Per acabar salem una mica el conjunt i escampem orenga picat.
Escalfem el forn a 200 graus i posem la plata al forn durant 10 minuts.
Estarà llest per menjar.
1h

Etiquetes:
Primers Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14619 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.