Albergínia amb tomàquet i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 albergínia
  • Una mica de salsa de tomàquet
  • 1 peça de mozzarella fresca
  • 1 pols de sal
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Una mica de farina
  • Una mica de orenga picat

4 racions

Elaboració

Primer de tot tallem l'albergínia a rodelles i la posem en un bol i escampem sal per sobre, la deixarem reposar entre 30 i 40 minuts.
Un cop fet això la rentem be amb aigua corrent per treure la sal.
Desprès posem una paella al foc amb una mica d'oli i passem les rodelles d'albergínia per farina i les fregim.
Preparem una plata de forn una mica fonda i posem una mica d'oli al fons.
Seguidament i posem les rodelles d'albergínia.
A continuació i posem la mozzarella a daus escampada per sobre.
Tot seguit i escampem també una mica de salsa de tomàquet.
Per acabar salem una mica el conjunt i escampem orenga picat.
Escalfem el forn a 200 graus i posem la plata al forn durant 10 minuts.
Estarà llest per menjar.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Ferran Gonzalo Andreu diu:
Es poden afegir olives negres i/o anxoves si us agraden.
Moisés de Tomás Rivas diu:
Què bo això!
Jordi, ets el meu idol! He, he


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!