Espinacs amb lletons de xai

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes fulles fresques d'espinacs- Uns quants lletons de xai- Aigua- Sal- Oli d'oliva-

1 racions

Utensilis

Una olla , una paella i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot bullim els espinacs amb aigua i sal i un cop bullits els escorrem i els reservem de moment. Després posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop calent i afegim els lletons de xai a trossos petits i donem unes voltes i un cop que siguin una mica cuits i afegim els espinacs i salem una mica . Donem unes voltes i emplatem. Recordem no coure massa els lletons , més aviat és un tomba i gira a la paella i ja està.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!