Espinacs amb lletons de xai
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes fulles fresques d'espinacs- Uns quants lletons de xai- Aigua- Sal- Oli d'oliva-
1 racions
Utensilis
Una olla , una paella i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot bullim els espinacs amb aigua i sal i un cop bullits els escorrem i els reservem de moment. Després posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop calent i afegim els lletons de xai a trossos petits i donem unes voltes i un cop que siguin una mica cuits i afegim els espinacs i salem una mica . Donem unes voltes i emplatem. Recordem no coure massa els lletons , més aviat és un tomba i gira a la paella i ja està.
Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.