Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Dues cebes mitjanetes
- Una tomaca madura
- Tres patates mitjanetes
- Un grapat de pèsols (si pot ser del temps)
- Oli verge d'oliva
- Sal
- All i julivert picats
- Brou de peix o fumet
- Sis calamarsets mitjanets
- Mig quilo de musclos
- 200 grams de xirles o cloïses
- Una cua de rap a rodanxes
- Un grapat d'ametlles i/o avellanes torrades
- Un polsim de pebre vermell
- Una copeta de vi blanc
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola i una batedora elèctrica
Elaboració
							Posarem una cassola al foc, amb l'oli i la ceba ratllada, i la dorarem a foc lent. La reservarem.
Afegirem seguidament, els calamarsets a rodanxes i deixarem que deixin anar el seu suc, fins que veiem que queden una mica fosquets de color (voldrà dir que ja són tous)
Afegirem seguidament la tomaca ratllada, i la sofregirem lleugerament. 
Hi afegirem seguidament la ceba que hem reservat.
Hi tirarem el vi blanc i ho flambejarem tot.
Seguidament, hi posarem els musclos (que haurem obert a part).
Ho cobrirem de brou, i hi afegirem les cloïses, les patates i els pèsols, i deixarem que bulli una estona.
Finalment, afegirem el rap a rodanxes i les avellanes i ametlles prèviament triturades amb una mica de brou.
Hi espolsaem per sobre una mica d'all i julivert, i un polsim de pebre vermell, i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts més.
														
 30min
  30min 
Notes
Aquest suquet, és millor menjar-lo d'un dia per l'altre
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6903 visites.
 6903 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Guisat
 Guisat
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram