Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cebes mitjanetes
- Una tomaca madura
- Tres patates mitjanetes
- Un grapat de pèsols (si pot ser del temps)
- Oli verge d'oliva
- Sal
- All i julivert picats
- Brou de peix o fumet
- Sis calamarsets mitjanets
- Mig quilo de musclos
- 200 grams de xirles o cloïses
- Una cua de rap a rodanxes
- Un grapat d'ametlles i/o avellanes torrades
- Un polsim de pebre vermell
- Una copeta de vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola i una batedora elèctrica
Elaboració
Posarem una cassola al foc, amb l'oli i la ceba ratllada, i la dorarem a foc lent. La reservarem.
Afegirem seguidament, els calamarsets a rodanxes i deixarem que deixin anar el seu suc, fins que veiem que queden una mica fosquets de color (voldrà dir que ja són tous)
Afegirem seguidament la tomaca ratllada, i la sofregirem lleugerament.
Hi afegirem seguidament la ceba que hem reservat.
Hi tirarem el vi blanc i ho flambejarem tot.
Seguidament, hi posarem els musclos (que haurem obert a part).
Ho cobrirem de brou, i hi afegirem les cloïses, les patates i els pèsols, i deixarem que bulli una estona.
Finalment, afegirem el rap a rodanxes i les avellanes i ametlles prèviament triturades amb una mica de brou.
Hi espolsaem per sobre una mica d'all i julivert, i un polsim de pebre vermell, i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts més.
30min
Notes
Aquest suquet, és millor menjar-lo d'un dia per l'altre
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3299 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.