Cassoleta de peix i marisc amb patates i pèsols

Ingredients

  • Dues cebes mitjanetes
  • Una tomaca madura
  • Tres patates mitjanetes
  • Un grapat de pèsols (si pot ser del temps)
  • Oli verge d'oliva
  • Sal
  • All i julivert picats
  • Brou de peix o fumet
  • Sis calamarsets mitjanets
  • Mig quilo de musclos
  • 200 grams de xirles o cloïses
  • Una cua de rap a rodanxes
  • Un grapat d'ametlles i/o avellanes torrades
  • Un polsim de pebre vermell
  • Una copeta de vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola i una batedora elèctrica

Elaboració

Posarem una cassola al foc, amb l'oli i la ceba ratllada, i la dorarem a foc lent. La reservarem.
Afegirem seguidament, els calamarsets a rodanxes i deixarem que deixin anar el seu suc, fins que veiem que queden una mica fosquets de color (voldrà dir que ja són tous)
Afegirem seguidament la tomaca ratllada, i la sofregirem lleugerament.
Hi afegirem seguidament la ceba que hem reservat.
Hi tirarem el vi blanc i ho flambejarem tot.
Seguidament, hi posarem els musclos (que haurem obert a part).
Ho cobrirem de brou, i hi afegirem les cloïses, les patates i els pèsols, i deixarem que bulli una estona.
Finalment, afegirem el rap a rodanxes i les avellanes i ametlles prèviament triturades amb una mica de brou.
Hi espolsaem per sobre una mica d'all i julivert, i un polsim de pebre vermell, i ho deixarem coure tot junt uns deu minuts més.

30min

Notes

Aquest suquet, és millor menjar-lo d'un dia per l'altre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2457 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Emi roviralta diu:
te que esta de coña


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!