Marisc a la paella
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 escamarlans- 4 gambes- 4 llagostins- sal - oli d'oliva-
 3 racions
 3 racions
Utensilis
Una paella una mica grossa,un ganivet de cuina i unes pinces de cuina.
Elaboració
							Primer de tot posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar, un cop sigui ben calent, tirem una mica de sal ben escampada per la paella, no massa ja que el marisc per si sol ja aporta una certa salebror. Anem fregint les peces de marisc a la paella, sensse coure massa, ja que ,(tot va per gustos), el marisc és bo que tingui gust a lo que és.Un cop cuit ho emplatem i podem servir obcionalment amb un raig de llimona.
														
 Etiquetes: 
						Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3011 visites.
 3011 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella 60 min.
 60 min. 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram