Marisc a la paella

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 escamarlans- 4 gambes- 4 llagostins- sal - oli d'oliva-

3 racions

Utensilis

Una paella una mica grossa,un ganivet de cuina i unes pinces de cuina.

Elaboració

Primer de tot posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar, un cop sigui ben calent, tirem una mica de sal ben escampada per la paella, no massa ja que el marisc per si sol ja aporta una certa salebror. Anem fregint les peces de marisc a la paella, sensse coure massa, ja que ,(tot va per gustos), el marisc és bo que tingui gust a lo que és.Un cop cuit ho emplatem i podem servir obcionalment amb un raig de llimona.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: