Marisc a la paella
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 escamarlans- 4 gambes- 4 llagostins- sal - oli d'oliva-
3 racions
Utensilis
Una paella una mica grossa,un ganivet de cuina i unes pinces de cuina.
Elaboració
Primer de tot posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar, un cop sigui ben calent, tirem una mica de sal ben escampada per la paella, no massa ja que el marisc per si sol ja aporta una certa salebror. Anem fregint les peces de marisc a la paella, sensse coure massa, ja que ,(tot va per gustos), el marisc és bo que tingui gust a lo que és.Un cop cuit ho emplatem i podem servir obcionalment amb un raig de llimona.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.