Patates d'Olot
Ingredients
- 2 patates grosses
- Farsa de carn per omplir canalons
- Oli
- Farina
- Clara d'ou
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una màquina on es puguin tallar les patates primes.
Elaboració
							Primer pelarem les patates i les tallarem en rodanxes molt primes(d'uns 3 mm). Si tenim màquina de tallar, ens quedaran més uniformes.
Les fregin en una paella o fregidora durant 2 0 3 minuts, fins que quedin una mica rosses. 
Les treiem del foc i les posem a sobre d'un paper de cuina.
Agafem dues rodanxes de patata i posem entremig la massa de carn.
Si no tenim farsa de canalons, la podem fer aprofitant restes de carn de rostit ben picada, que posarem a la paella amb un tros de mantega, afegirem una culleradeta de farina i després de donar unes voltes, hi tirarem una mica de llet per lligar-la millor. 
Quan tenim totes les patates farcides, les passem per farina i després per clara d'ou batuda.
Les fregim amb oli a la paella i ja les tindrem llestes per menjar.
														
 30min
  30min 
Notes
Aquestes patates me les va ensenyar a fer una cosina meva que viu a Olot. Són molt bones. 
Les podem servir com a primer plat o formant part d'un pica-pica.
 Etiquetes: 
						La Garrotxa  Patates
 
						Etiquetes: 
						La Garrotxa  Patates  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 16543 visites.
 16543 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram