Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pastís de patates i carbassó

Categoria: Altres
Recepta per microones
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Inexperts

Valoració: **** 4/5 (4 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 patates grans
  • 1 carbassó
  • Formatge ratllat
  • 3 llesques de formatge
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Agafem el estris per coura al microones ( tipus pirex o tupper..) Posem un llit de patates talladas a rodellas, una de carbassó, també tallat a rodellas, salpebrem, afegim el formatge ratllat i a sobre una llesca de formatge, a continuació fem un altre llit de patata i carbassó salpebrem posem els formatges......fins a tres "pisos" (capas), l'última será dels formatges.
Tapem i ho posem al microones de 12 a 15 minuts, (sense el grill)

20min

Notes

Aquest plat es fa en el microones, es ràpid i bo, per acompanyar qualsevol carn (planxa)
S'ha d'anar en compte al destapar-ho, ja que sortirá vapor i ens podem cremar, millor deixar-ho reposar uns moments.

Per Lourdes Xargayo


Recepta de cuina de Pastís de patates i carbassó

per Lourdes Xargayo

Recepta de cuina de Pastís de patates i carbassó

per Lourdes Xargayo

Etiquetes: Entrants  Microones   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Altres › Pastís de patates i carbassó

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1864

4396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Aida Bosch Garcia
  • M carme
  • Alícia Ribot i Sabaté
  • Rosina Reventós Puigjaner


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Pastís de formatge
    Postres i dolços
    30 min.
  • Patates farcides
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Pastís de Bikini
    Amanides i plats freds
    60 min.
  • Pastis de poma
    Postres i dolços
    75 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Pastís fred de pa de motlle
    Amanides i plats freds
    35 min.
  • Amanida de patates amb pernil dolç
    Amanides i plats freds
    45 min.
  • Torrades de carbassó
    Altres
    45 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Patates amb pernil, ous trencats i oli de tòfona blanca
    Altres
    20 min.
  • Pizza d'albergínia
    Altres
    30 min.
  • Pastís de mascarpone
    Postres i dolços
    60 min.
  • Pastis de llimona
    Postres i dolços
    85 min.
  • Puré de patates amb frankfurt
    Llegums i verdures
    30 min.
  • Pastís de galeta i formatge sense forn
    Postres i dolços


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Lourdes Xargayo
Soc una gironina amant de la vida, de la família, dels amics i de la cuina i encara haig d'aprendre molt!
Cada dia es una lliçó.
Girona

27 receptes

8 aportacions al fòrum

7 fotos favorites

15 seguidors

Segueix a 11 Xefs

  • Albert Vilas
  • Meri Cuinetes
  • Núria Valls
  • Dolça
  • Nani Nolla
  • Àngels Fernández Guillén
  • Jordi Bosch Negre
  • Joan Corminas
  • Susanna Gambin Nogué
  • Josué O'Donell

... i 1 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Bacallà amb bolets
  • Costellò de porc a la mostassa i mel
  • Bacallà amb mongetes del "ganxet"
  • Peus de porc amb cargols
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
  • Vetes amb gambes
  • Aperitius d'escopinyes amb formatge
  • Peus de porc amb naps
  • Braons de xai rostits
  • Pastís de carquinyolis

Veure totes les receptes

Lourdes Xargayo RSS feed.

Últims comentaris

  • Bacallà amb carxofes i patates
    Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
  • Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol
    Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
  • Pastís de carquinyolis
    No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
    Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
  • Canelons de torró de crema cremada i nata muntada
    Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...

Les seves millors receptes

  • Aletes de pollastre amb múrgoles *****
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn *****
  • Peus de porc amb cargols *****
  • Lluç i cloïsses amb salsa verda *****
  • Braons de xai rostits *****

Les seves etiquetes

  • Aperitius 4
  • Bacall 2
  • Bacallà 2
  • Cargols 1
  • Carn (pollastre) 1
  • Carns 1
  • Carns ( pollastre) 1
  • Carns (porc) 2
  • Llegums 1
  • Microones 1
  • Pasta 1
  • Peix 1
  • Peix i marisc 1
  • Porc 1
  • Postres 4
  • Verdures 1

1 favorites

  • Bunyols d´anís i xocolata

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús