Costellò de porc a la mostassa i mel
Ingredients
- Costellò de porc .....dos meitats
- Mostassa
- Mel
4 racions
Elaboració
Començarem per posar a macerar el costelló, un parell d'hores abans de posar-lo al forn.
Agafem la safata d'anar al forn, hi posem el costelló tallat a trossos grans, salem i empebrem, posem una bona quantitat de mel per sobre de cada tros de carn, amb una cullera, després serem generosos posant la mostassa per sobre la carn amb mel.
Això ho deixem reposar un parell d'hores. Mentrestant, escalfem el forn.
Passat el temps, ho posarem al forn, tapat amb paper vegetal, mullat, al forn a uns 180-200 º.
Només hem de tenir curar de vigilar-ho, tampoc massa, ja que es va fent tot sol.
Notes
Aquesta recepta l'he variat de producte. L'altre dia vaig menjar carré de xai, fet de la mateixa manera, i com que el temps que estem es d'estalvis, he pensat que fet amb costelló de porc, sortia millor de preu....i el resultat ha estat...espectacular de bo !!! I, per descomptat, de preu!!!
No poso el temps d'eleboració, ja que com té que estar dues hores macerant....el temps al forn, depen dels forns, com dic, es qüestiò de controlar-ho.
Etiquetes:
Carns (porc)
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5062 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...