Cargols guisats amb confitat de porc i conill
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/2 kg Cargols
- 1/2 Conill
- 200 g - Llonganissa confitada
- 2 Cebes
- 1 Tomàquet
- 1 Pebrot verd
- 1 copa de Vi ranci
- 2 cullerades de Farina
- Sal
- Pebre
- Oli
- Aigua
Elaboració
Feu bullir els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els cargols i deixeu que faci xup-xup tot junt.
1h
Etiquetes:
Cargols Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c