Cargols guisats amb confitat de porc i conill

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 1/2 kg Cargols
  • 1/2 Conill
  • 200 g - Llonganissa confitada
  • 2 Cebes
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pebrot verd
  • 1 copa de Vi ranci
  • 2 cullerades de Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua

Elaboració

Feu bullir els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els cargols i deixeu que faci xup-xup tot junt.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Joan Corminas diu:
Aquesta recepta va dedicada al company Jordi, perquè la gaudeixi en el seu moment
Carme Olive i Pujolas diu:
Quina bona pinta que tenen aquests cargols,m'ho apunto. No he cuinat mai cargols perqué ma mare els fa bonissims, peró quan m'hi posi, aquesta recepta serà la primera.
Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquesta recepta faria molt feliç al meu home!
Assumpta Freixes diu:
Tinc uns quans caragols i segur que faig aquesta
recepta te una pinta guai

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: