Cargols guisats amb confitat de porc i conill

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 1/2 kg Cargols
  • 1/2 Conill
  • 200 g - Llonganissa confitada
  • 2 Cebes
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pebrot verd
  • 1 copa de Vi ranci
  • 2 cullerades de Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua

Elaboració

Feu bullir els cargols (vegeu la recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola rostiu el talls de conill juntament amb la llonganissa confitada.
Afegiu-hi la ceba, el tomàquet i el pebrot verd.
Feu-hi la reducció del vi ranci i salpebreu-ho.
Afegiu-hi aigua i ho deixeu coure fins que el conill sigui tou.
Una estona abans d’acabar el guisat afegiu-hi els cargols i deixeu que faci xup-xup tot junt.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Joan Corminas diu:
Aquesta recepta va dedicada al company Jordi, perquè la gaudeixi en el seu moment
Carme Olive i Pujolas diu:
Quina bona pinta que tenen aquests cargols,m'ho apunto. No he cuinat mai cargols perqué ma mare els fa bonissims, peró quan m'hi posi, aquesta recepta serà la primera.
Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquesta recepta faria molt feliç al meu home!
Assumpta Freixes diu:
Tinc uns quans caragols i segur que faig aquesta
recepta te una pinta guai

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: