Risotto de bolets i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 240 g d'arròs
  • 300 g de bolets
  • 4 llagostins grans
  • 100 g de mantega
  • 100 g de formatge ratllat
  • 1 ceba
  • 2 grans d'alls
  • 1 raig oli oliva
  • Unes fulles de julivert

Elaboració

Fem un sofregit amb l'all i la ceba.
Tot seguit hi afegim els bolets. Ho deixem coure.
Mentrestant pelem els llagostins. Guardem el cap i la cua.
Afegim l'arròs al sofregit i ho remenem una mica.
Ho mullem amb aigua bullint i hi afegim el coral del cap dels llagostins. Posem a punt de
sal.
Anem remenant periòdicament i si fa falta líquid hi afegim més aigua.
Acabarem el risotto afegint-hi la mantega i el formatge ratllat sense deixar de remenar.
L'arròs ha de quedar cremós. Rectifiquem de sal, pebre, mantega i formatge.
Muntarem el plat dins un motlle rodó, damunt hi posarem les cues dels llagostins saltats en
una paella de tefló i un raig d'oli amb herbes picades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Charo diu:
La probarem esta que pinta bé.
I gracies per poasr que t'agradem els meus petit-suiss.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!