Risotto de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs, 6 escalunyes, 1 all porro, 1/2 kg de ceps frescos o 50 g de ceps secs, 1 cullerada de vi de Madeira o un ranci olorós, 2 l de caldo de pollastre, sal, pebre, mantega, oli.

4 racions

Utensilis

Cassola -paella -cullera .

Elaboració

Es trinxen el porro i les escalunyes ben petites.Se sofregeixen amb mantega i oli, mirant que agafin un color daurat intens.S'hi afegeixen els ceps ben nets, pelats i tallats a làmines.
Quan s'han esmorteït, es reguen amb el vi.Seguidament, s'hi afegeix l'arròs i el caldo. Se sala i s'empebra, i es deixa coure de 15 a 17 minuts. Se serveix de seguida.

40min

Notes

El risotto s'ha de servir immediatament i ha de quedar sucós. No és per a menjar amb cullera però no s'ha d'assecar.


Recepta de cuina de Risotto de ceps

Risotto de ceps.
per Francisca Domingo

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ramon Rovira i Tobella diu:
Similar al que faig jo però al final hi poso formatge parmesà ratllat, i remanar una miqueta. Felicitats.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!