Risotto de ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g d'arròs
- 6 escalunyes
- 1 all porro
- 1/2 kg de ceps frescos o 50 g de ceps secs
- 1 cullerada de vi de Madeira o un ranci olorós
- 2 l de caldo de pollastre
- Sal
- pebre
- mantega
- oli
4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Es trinxen el porro i les escalunyes ben petites.
Se sofregeixen amb mantega i oli, mirant que agafin un color daurat intens.
S'hi afegeixen els ceps ben nets, pelats i tallats a làmines.
Quan s'han esmorteït, es reguen amb el vi.
Seguidament, s'hi afegeix l'arròs i el caldo.
Se sala i s'empebra, i es deixa coure de 15 a 17 minuts.
Se serveix de seguida.
40min
Notes
El risotto s'ha de servir immediatament i ha de quedar sucós. No és per a menjar amb cullera però no s'ha d'assecar.
Etiquetes: Arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.