Risotto de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • 6 escalunyes
  • 1 all porro
  • 1/2 kg de ceps frescos o 50 g de ceps secs
  • 1 cullerada de vi de Madeira o un ranci olorós
  • 2 l de caldo de pollastre
  • Sal
  • pebre
  • mantega
  • oli

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Es trinxen el porro i les escalunyes ben petites.
Se sofregeixen amb mantega i oli, mirant que agafin un color daurat intens.
S'hi afegeixen els ceps ben nets, pelats i tallats a làmines.
Quan s'han esmorteït, es reguen amb el vi.
Seguidament, s'hi afegeix l'arròs i el caldo.
Se sala i s'empebra, i es deixa coure de 15 a 17 minuts.
Se serveix de seguida.

40min

Notes

El risotto s'ha de servir immediatament i ha de quedar sucós. No és per a menjar amb cullera però no s'ha d'assecar.


Recepta de cuina de Risotto de ceps

Risotto de ceps.
per Francisca Domingo

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ramon Rovira i Tobella diu:
Similar al que faig jo però al final hi poso formatge parmesà ratllat, i remanar una miqueta. Felicitats.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: